Ел въпроси
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Ел въпроси
Здравейте колеги,
отскоро съм вече и аз в е38 семейството, с една хубава зелена 728иА.
Имам обаче две забележки, които искам да оправя, а те са:
- шибидаха не се отваря от раз, а по малко и после не иска да се затвори, някакъв ел проблем май бил с жичките
- също така и телефона не работи, не се включва, а уж си бил с всичко, както си му е реда
та ако можете да ми препоръчате някого, който разбира от такива ел. проблеми, за да отида и да ми разкаже за какво иде реч...
Мерси
отскоро съм вече и аз в е38 семейството, с една хубава зелена 728иА.
Имам обаче две забележки, които искам да оправя, а те са:
- шибидаха не се отваря от раз, а по малко и после не иска да се затвори, някакъв ел проблем май бил с жичките

- също така и телефона не работи, не се включва, а уж си бил с всичко, както си му е реда

та ако можете да ми препоръчате някого, който разбира от такива ел. проблеми, за да отида и да ми разкаже за какво иде реч...
Мерси

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Re: Ел въпроси
Да ти е честита и със здраве да си я караш.Постни някоя снимка да я видим таз убавица.С кой телефон си?
Имаш лс.
Имаш лс.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
furiozo написа:
- шибидаха не се отваря от раз, а по малко и после не иска да се затвори, някакъв ел проблем май бил с жичките![]()
- също така и телефона не работи, не се включва, а уж си бил с всичко, както си му е реда![]()
Мерси
- чЕстито и със здраве - това е бмв но.1 !!!!...според мен проблемът със шибидаха е механичен, а на слушалката е умряла скоро (преди 5 години) батерията - ако е безжична. Излиза ли телефон в менюто? Дава ли съобщения за грешки на таблото?
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- kurleja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
- Мечтае да кара: Bmw 760li
Да ти е честита колега, и със много грижи да се отнасяш към нея и тия дребните проблемии ги решавай постепенно, но качественно.
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Колицата е перфектна безаварийно да си я караш колега
За шибедаха пробвай да го отвориш и затвориш с алармата в повечето случаи се оправя

За шибедаха пробвай да го отвориш и затвориш с алармата в повечето случаи се оправя

Здравей! Аз имам подобни проблеми на моята кола(не е BMW), обаче с прозорците. Та аз ги оправям така: след като е отворен или затворен до края натискам копчето (съответно ако е отворен го натискам да отвара не да затвара и изчаквам да се изключи релето, демек да цъкне и да спре да натоварва моторчето щото е усетило че няма смисал повече)и след това си функционира нормално , надявам се да сам помогнал с нещо.
Иначе ме е обзело страшно желание да притежавам една Е38 и по специално 730d 2001г.
Притен ден!
Иначе ме е обзело страшно желание да притежавам една Е38 и по специално 730d 2001г.
Притен ден!
Котката гледа човека с презрение, кучето с възхищение, а само прасето го гледа право в очите и вижда свой равен.
Bayerische Motoren Werke AG, BMW
Bayerische Motoren Werke AG, BMW
6 мнения
• Страница 1 от 1