Проблем с борда
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Проблем с борда
EDIT: Намерих го точно. Значи от 5-ти пин на синята букса, отива на 10-ти пин на буксата за мигачите:
Х1114 е синята букса на километража, Х32 е буксата на лоста за мигачите
А ве пич,...къде ги намираш тия работи....

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
Да ама не............както викаше П.Бочаров.Тая връзка си я има фабрично,откачих двата куплунга и я замерих,.............еми има си я дееба.Мисли други варианти.

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
kita написа:Да ама не............както викаше П.Бочаров.Тая връзка си я има фабрично,откачих двата куплунга и я замерих,.............еми има си я дееба.Мисли други варианти.![]()
Е сега вече ме ядоса

Намерете една такава във Варна да я погледна и съм 99% сигурен, че ще успея да активирам бутона по един или друг начин.
Пробвал ли си с друго ключе за мигачи?
Пробвал ли си с друго ключе за мигачи?
Ключето го разглобих,проследих веригите и го замерих.......еми работи си

Намерете една такава във Варна
Е ся вече ме обиди.........ми няма друга такава никъде,мойта си е най-хубава и май ше се разходя до Варна.И без това МAD дисплея не свети добре,ЧОЧО не се справи май.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
С ДИС-а пускате ретрофит за ВС и всичко тръгва
Това че има чек контрол Е38-цата съвсем не значи че има и ВС .

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ilko Ivanov написа:С ДИС-а пускате ретрофит за ВС и всичко тръгва![]()
И аз за това си мислех, ама докато не опитам, не мога да твърдя със сигурност. Много е странно, да си има лостчето с бутона ВС, а да не е пуснат този ВС.
За колегата @kukui от първа страница, дето няма дори и бутонче ВС вече трябва да се сложи лост за мигачи с бутон ВС и да се пусне кабела, който съм казал по-горе.
Щом кабела и бутона са там, остава да е нещо софтуерно, но какво точно, ще се разбере като го бъзикнем

kita написа:...И без това МAD дисплея не свети добре,ЧОЧО не се справи май.![]()
Аз защо сега чак чувам, че имаш проблем!!!! Обади ми се да кажеш какъв точно е и да го оправям.
- kukui
- Потребител
-
- Кара: Е38
mad_presley написа:Ilko Ivanov написа:С ДИС-а пускате ретрофит за ВС и всичко тръгва![]()
И аз за това си мислех, ама докато не опитам, не мога да твърдя със сигурност. Много е странно, да си има лостчето с бутона ВС, а да не е пуснат този ВС.
За колегата @kukui от първа страница, дето няма дори и бутонче ВС вече трябва да се сложи лост за мигачи с бутон ВС и да се пусне кабела, който съм казал по-горе.
Щом кабела и бутона са там, остава да е нещо софтуерно, но какво точно, ще се разбере като го бъзикнем
kita написа:...И без това МAD дисплея не свети добре,ЧОЧО не се справи май.![]()
Аз защо сега чак чувам, че имаш проблем!!!! Обади ми се да кажеш какъв точно е и да го оправям.[/quot
Ами да ви кажа получи се при мен и от бутоните на километража,всичко си показва и съм доволен,свикнах така и мисля да не сменявам лоста за мигачите.

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3