Проблем с борда

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с борда

Мнение от kita » 09 Ное 2010, 20:59

EDIT: Намерих го точно. Значи от 5-ти пин на синята букса, отива на 10-ти пин на буксата за мигачите:
Х1114 е синята букса на километража, Х32 е буксата на лоста за мигачите

А ве пич,...къде ги намираш тия работи.... :bowdown: :bowdown: :bchug:
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 10 Ное 2010, 9:18

Да ама не............както викаше П.Бочаров.Тая връзка си я има фабрично,откачих двата куплунга и я замерих,.............еми има си я дееба.Мисли други варианти. :lol: :yes:
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 10 Ное 2010, 15:00

kita написа:Да ама не............както викаше П.Бочаров.Тая връзка си я има фабрично,откачих двата куплунга и я замерих,.............еми има си я дееба.Мисли други варианти. :lol: :yes:

Е сега вече ме ядоса :mhihi:
Намерете една такава във Варна да я погледна и съм 99% сигурен, че ще успея да активирам бутона по един или друг начин.

Пробвал ли си с друго ключе за мигачи?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 10 Ное 2010, 15:08

Пробвал ли си с друго ключе за мигачи?

Ключето го разглобих,проследих веригите и го замерих.......еми работи си :lol:
Намерете една такава във Варна

Е ся вече ме обиди.........ми няма друга такава никъде,мойта си е най-хубава и май ше се разходя до Варна.И без това МAD дисплея не свети добре,ЧОЧО не се справи май. ;) :bchug:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Ное 2010, 20:09

С ДИС-а пускате ретрофит за ВС и всичко тръгва ;)
Това че има чек контрол Е38-цата съвсем не значи че има и ВС .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 10 Ное 2010, 21:07

Ilko Ivanov написа:С ДИС-а пускате ретрофит за ВС и всичко тръгва ;)

И аз за това си мислех, ама докато не опитам, не мога да твърдя със сигурност. Много е странно, да си има лостчето с бутона ВС, а да не е пуснат този ВС.
За колегата @kukui от първа страница, дето няма дори и бутонче ВС вече трябва да се сложи лост за мигачи с бутон ВС и да се пусне кабела, който съм казал по-горе.

Щом кабела и бутона са там, остава да е нещо софтуерно, но какво точно, ще се разбере като го бъзикнем :D

kita написа:...И без това МAD дисплея не свети добре,ЧОЧО не се справи май. ;) :bchug:

Аз защо сега чак чувам, че имаш проблем!!!! Обади ми се да кажеш какъв точно е и да го оправям.

Потребител
Аватар
Кара: Е38

Мнение от kukui » 27 Ное 2010, 13:13

mad_presley написа:
Ilko Ivanov написа:С ДИС-а пускате ретрофит за ВС и всичко тръгва ;)

И аз за това си мислех, ама докато не опитам, не мога да твърдя със сигурност. Много е странно, да си има лостчето с бутона ВС, а да не е пуснат този ВС.
За колегата @kukui от първа страница, дето няма дори и бутонче ВС вече трябва да се сложи лост за мигачи с бутон ВС и да се пусне кабела, който съм казал по-горе.

Щом кабела и бутона са там, остава да е нещо софтуерно, но какво точно, ще се разбере като го бъзикнем :D

kita написа:...И без това МAD дисплея не свети добре,ЧОЧО не се справи май. ;) :bchug:

Аз защо сега чак чувам, че имаш проблем!!!! Обади ми се да кажеш какъв точно е и да го оправям.[/quot
Ами да ви кажа получи се при мен и от бутоните на километража,всичко си показва и съм доволен,свикнах така и мисля да не сменявам лоста за мигачите. :lalala: :yes:

Предишна

Назад към Е38