Проблем с музиката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с музиката
Моля помогнете ако можете.
От известно време ми се появи странен проблем с музиката. От време на време ми изчезва звукът.... всичко си работи но няма звук.
По закона на всеобщата гадост когато отида в сервиз - проблемът не се появява. А това страшнпо много дразни.
Провериха усилвателя и какво ли не .... но не можаха да намериат каде би могъл да е проблема.
Моля дайте съвет... ако някой е имал подобен проблем и го е отстранил.
От известно време ми се появи странен проблем с музиката. От време на време ми изчезва звукът.... всичко си работи но няма звук.
По закона на всеобщата гадост когато отида в сервиз - проблемът не се появява. А това страшнпо много дразни.
Провериха усилвателя и какво ли не .... но не можаха да намериат каде би могъл да е проблема.
Моля дайте съвет... ако някой е имал подобен проблем и го е отстранил.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Проблем с музиката
Ако може и да споделиш каква е колата и дали е с навигация........
- КИРО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36,Е 38,Е 65
Ако си от София ,в Студентси град ще ти го оправят.Аз имах същия проблем и те направо знаеха от какво е за 1ч. го оправиха и ми взеха 60 лв
от Симеоновско шосе посока Зимния дворец - дългия успореден блок от лявата страна /отзад в двора в гаражите/
от Симеоновско шосе посока Зимния дворец - дългия успореден блок от лявата страна /отзад в двора в гаражите/
Извинявам се ...
Е38 730 дизел - с голямата навигация с СД не е ДВД .... и СД с 6 диска
Коро благодаря ти за помоща, ще отида да видя дали ще могат да помогнат
И все пак ако имаш някакви координати ще съм ти благодарен...
Или ако някой друг може да сподели мнение по въпроса.... ако случайно тези хора не успеят да помогнат.
Е38 730 дизел - с голямата навигация с СД не е ДВД .... и СД с 6 диска
Коро благодаря ти за помоща, ще отида да видя дали ще могат да помогнат
И все пак ако имаш някакви координати ще съм ти благодарен...
Или ако някой друг може да сподели мнение по въпроса.... ако случайно тези хора не успеят да помогнат.
- pinciflucnik
-
-
Я някой разбра ли точно какъв е проблема? При мен се чува едно пукане като от токов удар и ми изчезва звъка за около 2-5сек. и после всичко си е нормално. Не го прави много често, но е доста дразнещо пък и като незнам от какво е се притеснявам. Колата е 725TDS 1998 няма навигация, няма changer нормален касетофон 

5 мнения
• Страница 1 от 1