съвет за една е38

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: съвет за една е38

Мнение от CF » 18 Юни 2010, 14:39

@bmw_power_x5, мерси колега, точно от такива неща (скоростна кутия) се притеснявах да не изскочи нещо. Ако не е тайна, на колко ти стъпи колата от Германия (защото и аз все повече към този вариант клоня)?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 19 Юни 2010, 13:28

Колега за да вземеш читава 730д ти трябват поне едно 8-9 хиляди евро.Всичко под тази цена е компромис с качеството на колата и количеството на екстрите :wave:
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от CF » 20 Юли 2010, 9:26

благодаря за коментарите.

Ще съм много благодарен за още едно мнение за ето тази - http://www.mobile.bg/11276870312457590
Принципно аз вече ходих да я гледам, но аз гледам през очите на юзър :) ... в смисъл убягва ми малко техническия поглед... така че ще съм благодарен за съвети и мнения ако някой технически по-грамотен от мен е ходил да гледа тази кола :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 21 Юли 2010, 4:25

Колега,бих ти препорьчал да постьпиш като мен,а имено внос от чужбина. Моята хубавица 740 пристигна преди 2 дни от Швейцария. Най-интересното е че дадох капаро от 1000 лв на човек с когото сьм се чувал точно 2 пьти и който можеше да вземе парите и да не вдигне повече телефона,но се оказа супер коректен. Ако имаш интерес ще ти дам тел му на лично.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от l-s » 22 Юли 2010, 9:56

iliew написа:Колега,бих ти препорьчал да постьпиш като мен,а имено внос от чужбина. Моята хубавица 740 пристигна преди 2 дни от Швейцария. Най-интересното е че дадох капаро от 1000 лв на човек с когото сьм се чувал точно 2 пьти и който можеше да вземе парите и да не вдигне повече телефона,но се оказа супер коректен. Ако имаш интерес ще ти дам тел му на лично.

Колега на колко ти излезна колата чисто от Швейцария!И честито :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 22 Юли 2010, 14:08

l-s написа:
iliew написа:Колега,бих ти препорьчал да постьпиш като мен,а имено внос от чужбина. Моята хубавица 740 пристигна преди 2 дни от Швейцария. Най-интересното е че дадох капаро от 1000 лв на човек с когото сьм се чувал точно 2 пьти и който можеше да вземе парите и да не вдигне повече телефона,но се оказа супер коректен. Ако имаш интерес ще ти дам тел му на лично.

Колега на колко ти излезна колата чисто от Швейцария!И честито :bchug:

Стьпи ми на 7500 това е цената на колата плюс докарването...остава да си платя мито еко такса и регистрацията....но говорим за автомобил на реални 200к сьс сервизна книжка,идеално запазен бежов салон с подгрев,надуване,чупещ....и доста др екстри ...да не забравя и шитото табло, корите на вратите и центалната конзола....и мн др.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 730d

Мнение от badly_boy » 13 Авг 2010, 10:47

http://www.meeknet.co.uk/E38/bmw_e38_buying_guide.htm - Този сайт който е дал колегата е много як!!! Даже ако искате ви предлагам някой да го направи като важна тема за да може всеки да е наясно с всички разновидности е38 :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от CF » 30 Авг 2010, 13:09

Мерси много за всички коментари и съвети. За съжаление, докарването на кола от вън за момента ми отпада като вариант. Ще си търся от тук.. Та да се върна на оригиналния въпрос - някой по-разбиращ да е гледал тази: http://www.mobile.bg/11276870312457590. Карана е у нас, регистрирана, аз ходих да я видя, сменях скоростите на място и не усетих да "рита", но мнението на човек каращ ръчка май не е много меродавно :)

Мерси предварително.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от l-s » 31 Авг 2010, 6:59

На място не може да разбереш посмъртно дали скоростите са в добро здраве,да не говорим че и в движение е трудно.Случвало ми се да купя автомат,който при покупката сменяве много плавно и мазно,нямаше никакви шумове и на 3я ден се развали.Ремонта беше около 3-4 бона(колата не беше БМВ).Така че подбирай внимателно

Предишна

Назад към Е38