съвет за една е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: съвет за една е38
@bmw_power_x5, мерси колега, точно от такива неща (скоростна кутия) се притеснявах да не изскочи нещо. Ако не е тайна, на колко ти стъпи колата от Германия (защото и аз все повече към този вариант клоня)?
Колега за да вземеш читава 730д ти трябват поне едно 8-9 хиляди евро.Всичко под тази цена е компромис с качеството на колата и количеството на екстрите 

благодаря за коментарите.
Ще съм много благодарен за още едно мнение за ето тази - http://www.mobile.bg/11276870312457590
Принципно аз вече ходих да я гледам, но аз гледам през очите на юзър
... в смисъл убягва ми малко техническия поглед... така че ще съм благодарен за съвети и мнения ако някой технически по-грамотен от мен е ходил да гледа тази кола 
Ще съм много благодарен за още едно мнение за ето тази - http://www.mobile.bg/11276870312457590
Принципно аз вече ходих да я гледам, но аз гледам през очите на юзър

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Колега,бих ти препорьчал да постьпиш като мен,а имено внос от чужбина. Моята хубавица 740 пристигна преди 2 дни от Швейцария. Най-интересното е че дадох капаро от 1000 лв на човек с когото сьм се чувал точно 2 пьти и който можеше да вземе парите и да не вдигне повече телефона,но се оказа супер коректен. Ако имаш интерес ще ти дам тел му на лично.
iliew написа:Колега,бих ти препорьчал да постьпиш като мен,а имено внос от чужбина. Моята хубавица 740 пристигна преди 2 дни от Швейцария. Най-интересното е че дадох капаро от 1000 лв на човек с когото сьм се чувал точно 2 пьти и който можеше да вземе парите и да не вдигне повече телефона,но се оказа супер коректен. Ако имаш интерес ще ти дам тел му на лично.
Колега на колко ти излезна колата чисто от Швейцария!И честито

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
l-s написа:iliew написа:Колега,бих ти препорьчал да постьпиш като мен,а имено внос от чужбина. Моята хубавица 740 пристигна преди 2 дни от Швейцария. Най-интересното е че дадох капаро от 1000 лв на човек с когото сьм се чувал точно 2 пьти и който можеше да вземе парите и да не вдигне повече телефона,но се оказа супер коректен. Ако имаш интерес ще ти дам тел му на лично.
Колега на колко ти излезна колата чисто от Швейцария!И честито
Стьпи ми на 7500 това е цената на колата плюс докарването...остава да си платя мито еко такса и регистрацията....но говорим за автомобил на реални 200к сьс сервизна книжка,идеално запазен бежов салон с подгрев,надуване,чупещ....и доста др екстри ...да не забравя и шитото табло, корите на вратите и центалната конзола....и мн др.
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
http://www.meeknet.co.uk/E38/bmw_e38_buying_guide.htm - Този сайт който е дал колегата е много як!!! Даже ако искате ви предлагам някой да го направи като важна тема за да може всеки да е наясно с всички разновидности е38 

Мерси много за всички коментари и съвети. За съжаление, докарването на кола от вън за момента ми отпада като вариант. Ще си търся от тук.. Та да се върна на оригиналния въпрос - някой по-разбиращ да е гледал тази: http://www.mobile.bg/11276870312457590. Карана е у нас, регистрирана, аз ходих да я видя, сменях скоростите на място и не усетих да "рита", но мнението на човек каращ ръчка май не е много меродавно 
Мерси предварително.

Мерси предварително.
На място не може да разбереш посмъртно дали скоростите са в добро здраве,да не говорим че и в движение е трудно.Случвало ми се да купя автомат,който при покупката сменяве много плавно и мазно,нямаше никакви шумове и на 3я ден се развали.Ремонта беше около 3-4 бона(колата не беше БМВ).Така че подбирай внимателно
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2