Монтоя: Не отписвайте Кими Райконен
Модератор: Sharo
1 мнение
• Страница 1 от 1
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Монтоя: Не отписвайте Кими Райконен

"Ако Кими спечели в неделя, шампионатът остава непредвидим до края. Не трябва да отписваме шансовете му за успех в САЩ. Всички ние се борим за титлата и никой от нас не е склонен да се предаде", заяви Монтоя.
Колумбиецът трябва да завърши пред Михаел Шумахер в надпреварата за Гран при на САЩ, за да запази реални шансове за спечелване на шампионата.
"Не чувствам допълнително напрежение върху себе си. Нямам намерение да изляза на пистата в неделя и да убия Михаел. Просто ще дам всичко от себе си и, ако успея, ще съм много доволен", добави Монтоя.
Шумахер ще спечели титлата на "Индианаполис", ако финишира първи, а Монтоя приключи състезанието на шеста или по-задна позиция. Според пилота на БМВ-Уилямс, тактиката, която ще използват отборите, ще се окаже решаваща за изхода на надпреварата.
"Ако Рубенс Баричело поведе колоната, аз съм втори, а Михаел трети, ще се стремя само да оставя Шумахер зад себе си. Ако обаче Михаел е първи, а аз втори, ще се боря до край. Всичко зависи от това, кой ще е пред мен", каза още Монтоя.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
1 мнение
• Страница 1 от 1
Назад към BMW и моторните спортове