Картинг академия за млади пилоти

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

Потребител
Аватар
Мнения: 1
Регистриран на: 16.01.2014

Картинг академия за млади пилоти

Мнение от asentm » 18 Яну 2014, 8:36

karting_academy_logo_final.jpg
Скъпи приятели,
за поредна година БФ картинг спорт ще предостави БЕЗПЛАТНО 18 карта, каска и състезателни гащеризони на 18 талантливи деца, на възраст 7-9г. за участие в състезанията през сезон 2014 г.
Записването може да се извърши на сайта на федерацията http://www.karting-bg.org също така информация може да намерите и във facebook : https://www.facebook.com/pages/Karting- ... 1377872190
В началото на м. февруари ще започне и практическото обучение на всички записали се деца, което ще включва – теоретични занимания относно устройство на карта, безопастност, принципи на пилотиране, упражнеия със симулатор, упражнения за концентрация и рефлекс, практически упражнения и пилотиране на карт в реални условия /според атмосферните условия/.
Обучението - теория и практика, както и теста за определяне на пилотите в академията тази година ще са безплатни. Разбира се, транспортните разходи ще са за Ваша сметка, което вкл. да доведете детето до Дружба 2 за теория и да го доведете до пистите за практическо обучение в градовете Кюстендил или Пловдив. Същото обучение ще се извърши и в градовете Варна и Пловдив.

Относно получените знания и умения от курса, то това ще са първоначални общи познания. Повярвайте ми, че в този спорт има да се учи много :)

Самият тест за попадане в академията ще съдържа - изпит правилознание и сигнални флагове, тест за реакция, концентрация и ловкост /подобен на тези, които се използват при курсовете за шофьори/, физически тест /бягане 1 обиколка на пистата приблизително 800 м., и включени в тази дистанция спирания за 3-5 бр. лицеви опори, 10 коремни преси и друго упражнение/, тест за точно управление на карт /безопастно влизани и излизане от карта, тръгване и спиране, слаломно пилотиране, пилотиране в завой и траектория/. Разбира се БФКС може да промени теста, но до сега теста е имал този вид. Оценките се поставят от определено от БФКС жури.

В случайя, когато дедето попадне в АМП то ще получи чрез договор за съхранение между Вас и БФКС вече представените от нас неща. В този случай Вие трябва да можете да осигурите за Ваша сметка на детето - състезателни картинг обувки, ръкавици, нагръдник, предпазна яка. Също така, ще трябва да можете да си позволите разходите за пътни на Вас, детето и карта до състезанита /вижте календара в сайта на федерацията/, настаняване, такса участие по Наредбата за 2014 г. на БФКС, гориво, гуми и такса за механиците на АМП. Препоръчваме децата да тренират и извън рамките на състезанията.
Изказвам благодарност на http://bmwpower-bg.net/ за съдействието.
За повече информация не се колебайте да задавате Вашите въпроси във facebook или на телефон 0889066969
Поздрави,
Асен Марков, д-р
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Назад към BMW и моторните спортове

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook