Писта Бургас 2012

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

Потребител
Аватар
Мнения: 1
Регистриран на: 18.09.2012
Пол: Мъж

Писта Бургас 2012

Мнение от terzo1313 » 18 Сеп 2012, 20:04

Здравейте колеги, приятели и съмишленици,

От името на Община Бургас, СБА - Бургас и Автомобилен Спортен Клуб Бургас, каня всички фенове на автомобилният спорт, да станат свидетели на третия кръг от националния шампионат на затворен маршрут "Писта Бургас 2012". Състезанието ще се проведе на 22 и 23 Септември 2012 г. в гр. Бургас, в зоната на бул.Тодор Александров, ул.Спортна и надлез Владимир Павлов.

Наясно съм че на същата дата край Сливен ще се проведе поредния кръг техният шампионат, но се надявам със следното да ви заинтригувам и да спечеля вашето внимание.
Изображение
Вероятно много от вас са запознати с историята и характеристиките на този автомобил. Е с удоволствие ви информирам, че след близо 10 годишно отсъствие, една легенда се завръща именно на Писта Бургас 2012.

За пръв път от много години насам в най-силната серия ще стартират 15 автомобила, в група RS е почти запълнена, а при най-малките група SUPER заявените участници са 23. Всичко преди, по време и след състезанието може да научите на нашият уеб сайт (vromos.bg - пускам го без хиперлинк, за да не си помислят модераторите че поста ми е спамърски).

Благодаря Ви за вниманието и Ви желая хубава вечер!

Поздрави,
Мирослав Терзиев
секретар на състезанието и връзка с медиите
АСК ВРОМОС

Назад към BMW и моторните спортове

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook