GP MALAYSIA- коментари
Модератор: Sharo
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
SKISA написа:ако беше до късмет -вместо инженери щеше да има врачки в бокса!!! дифузьорите не са виновни на никой и като са разрешени -да ги направят и наще и да не говорим ,че раотата не е само до дифузьори! добрата кола е цялостна концепция ,а не едно парче отзад или керс да помага. аз се радвам на браун ,защото раздвижиха пластовете и дори и да не им стигнат силите до края на сезона показаха ,че и с малко пари може да се дърпа напред. бмв-да ги гонят и да се напънат,защото с концерн зад гърба си тоя отбор може повече. за мен ник е бита карта и от три години няма читаво състезание-тва ,че са е уцелил да фане господ за шлифера си е чиста случайност. дано оправят и издръжливостта ,защото преебаха кубата! имаме реалните сили този сезон и с малко правилни решения може да преборим останалите!
понеже се спомина : кой бил карал формула-ми никой от тук присъстващите ,но тва не пречи да чаткаме поне малко кво става и да коментираме! и рос браун не е карал ,ма разбира....!!!!
Не бе то колата на браун няма пари вкарани в нея ,само 500 милиона на Хонда , те даже от салфетки я направиха , и не смеят да я вкарат в 5-те аеро тунала че ще се разпадне.....не виждам защо толкова плюете Ник , дори е да не е най-добрия пилот в момента , Кубица не е по-добър от него ...понеже си говорим за техника , БМВ няма как да махнат керс-а защото те натискаха най-много той да е в сила тази година , за дифюзорите незнам , не съм компетентен ще видим на 14 кой кого и след това как

пс:точно тази година се вижда че пилота който кара най-добрата техника той почти винаги е напред , иначе като лични качества са много изравнени....
пс:изключение на горното правит 2-3 ма пилота Фетел , Алонсо и може би Кими (то това по-скоро че е супер спокоен)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
!!Asen_X написа: ..............
Йода имах предвид, правописна грешка съм допуснал, толкова ми е черен бащата, че прекръстих горкото дете!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
///M Power написа:
пс:точно тази година се вижда че пилота който кара най-добрата техника той почти винаги е напред , иначе като лични качества са много изравнени....
пс:изключение на горното правит 2-3 ма пилота Фетел , Алонсо и може би Кими (то това по-скоро че е супер спокоен)
Е то винаги е било така относно техниката,по важност: двигател 60% гуми 20%, аеродинамика 10% пилот 10%. ( Сена, Прост, Шумахер 20-30%)
И Алонсо къв пилот е немога да разбера!!
А тва ГП Малайзия е от типа върнете ни парите, за кво го спряха, валяло, ми ше карат с 20 ако тряя, лигльовци, пък ония кафявия чак с одеялце го завиват!!! Още ме е яд, ква подготовка беше, тва бири картофки кебапи, и за кво!!
Преди години имаше подобно в Щатите, та го прекратиха поради малкото брой останали автомобили, тогава феновете/зрителите/ осъдиха там организаторите и им върнаха кинтите.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
А дали има "фенове" на друг отбор във Ф1, дето да си мразят повече пилотаTod написа: ПС И да не забравяме, тоя лилипут кръсти горкото дете Юда!

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Tod
- ентусиаст
-
krika написа:А дали има "фенове" на друг отбор във Ф1, дето да си мразят повече пилотаTod написа: ПС И да не забравяме, тоя лилипут кръсти горкото дете Юда!Май Кольо вместо да се радва, трябваше да ви се извини, че стана втори на "Сепанг" май
Омраза чак е силно казано просто, лично за мен не харесвам вечно дефанзивното му отношение към надпреварата (с вечно пълен резервоар) невъзможността му да накара техниката да заработи в рамките на една-две обиколки, на което се дължи постоянното отсъствие от Q3 и заради което изпуснах ме второто място при конструкторите миналата година!
Не можеш да не се съгласиш, че Ник влиза във кадър чак във втората част на състезанието и то при положение, че е оцелял при старата и редовните мелета в средата и дъното на колоната.
Доктора, го остави заради големия опит който притежава, но е спорен въпроса доколко Хайдфелд помогна за развитието на колата, защото когато започнаха да работят по шасито да е пригодено за неговия стил на каране тимът взе да губи точки! В тази връзка по-младите Фетел и Глог може би щяха да се окажат по-добър избор от "Бързия"!
Нормално е всеки фен на отбора да иска най-доброто за отбора!?
Поздрави

Good Luck
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Tod
- ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Марио Тайсен го е похвалил, ама сигурно според вас и той е смотан![]()
Бива ли да сме толкова буквални!?......
Good Luck
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
коментираме това,което виждаме!! и виждаме как браун дърпа ,та се къса и отделно виждаме как хайфелд три години се мотае между колите там и праи некви класирания като за бог да прости!! е тва виждам аз и не знам на кое точно трябва да му се радвам! алонсо и в лада да го турат ше се бори и ше хапе и дращи с нокти да се бори. не го мразя ник-просто ми е ....излишен некакси!!!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Tod
- ентусиаст
-
Приятел, реагираш първо сигнално и непоследователно, и на всичко отгоре квалифицираш и обиждаш хора които не познаваш
Изложи си доводите и да дискутираме като големи хора!

Изложи си доводите и да дискутираме като големи хора!
bmw maniqk ivo bmw написа:Значи Хайдфелд е чакал да му падне от небето, леле каква глупост каза бате просто не е истина. Забравихте миналата година как беше изпреварил 2 коли на веднъж в Малайзия, и на Спа миналата година беше много назад и като смени с мокри гуми ги разби! Бита карта бил леле мале.![]()
![]()
Няма повече да се занимавам с вас защото нещо не сте добре и няма смисъл едни и същи глупости плямпате.
Ето го некадърния Хайдфелд как изпреварва Алонсоhttp://vbox7.com/play:7334e86c
![]()
Good Luck
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
bmw maniqk ivo bmw написа:Аз пък ги виждам по-друг начи нещата, според мене вашите доводи не струват това е.
адашче,секи си има мнение!! аз не те обиждам -ти смяташ едно-ние друго!! не ти требва на баир лозе!
нека се придържаме към коментара на формулата -да не се дърляме ....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Къв Алонсо бе хора, ако го сметате тва за пилот, бахти филма.....
Има убави лозя на баир обаче
, а и кво се косите за хейтъра, то и без тва марката нещо куца у тоя спорт ама тва е друга тема! А догодина даже никви нема да ги има като има ограничение на оборотите. Ако искаха да правят нещо тряяше да си остнат с уилямс, къв заубер - помнители къде беше тва отборче преди.
А и винаги на първите 2 - 3 старта зимат некви отборчета, докато хиените се освестят.
Има убави лозя на баир обаче

А и винаги на първите 2 - 3 старта зимат некви отборчета, докато хиените се освестят.
- Новини
-
Сондьора написа:Къв Алонсо бе хора, ако го сметате тва за пилот, бахти филма.....
Човек, не можеш на черното да кажеш бяло. Алонсо може и да е недодялано и нахакано копеле, но е пилот с изключителни качества и без негова помощ, Рено никога нямаше да развият колата си както в шампионската серия преди няколко години, така и през миналия сезон. Докато караше за Макларън, именно той предоставяше настройките и данните от телеметрията на Хамилтън, благодарение на което нескафето в дебютния си сезон изглеждаше все едно има десет години опит във Ф1. Това са факти.
Алонсо умее да изстиска максималното от болида при всякакви условия и колкото и да ми е противен, искренно съжалявам, че след като напусна Макларън отиде в Рено, а не в БМВ.
eraziel написа:А лично на мен Кубица ми е неприятен откакто по едно време миналия сезон почна да си придава важности и едва ли не да тропа с крак, че не развиват колата в посоката в която той иска ... Едва ли не БМВ да работи за него, а не той за БМВ ...
Колкото и да е талантлив, на тоя свят няма незаменими хора...
Тук не си говорим кой колко ни е приятен, а кой как кара.
Да, и на мен ми скъса нервите като почна да мрънка през миналия сезон, но донякъде мрънкаше с право - пожертвахме шанса му да се бори за титлата. Вярно е, нямахме шампионска кола, но пък умело се възползвахме от множеството грешки на Ферари и Макларън и ако не бяхме спрели развитието на колата в средата на сезона, със сигурност Хамилтън и Маса щяха да имат един проблем вповече.
Колата, която имахме през 2008-ма беше инжинерво произведение на изкуството. Беше дори прекалено добра и така и не можаха да я настроят както трябва заради милионите варианти на настройките. На теория това беше най-добрия болид за сезон 2008, резултатите от тестовете и предсезонните изпитания буквално насраха и Ферари и Макларън, но както сами видяхме, това не беше достатъчно. Когато Кубица най-сетне започна да напипва оптималните стойности, от отбора решиха да прекратят развитието и да насочат всички усилия към болида за 2009-та. Това донякъде съкруши поляка и той не скри недоволството си. Според мене обаче трябваше да си позатрае, защото в крайна сметка всичко, което е постигнал го дължи именно на отбора.
Хайдфелд от друга страна и гък не издава, щото и без това оцели джакпота с този отбор, иначе надали някога щеше да постигне толкова точки в кариерата си и толкова добри класирания. Той претенции няма и каквото и да му дадат - качва се и кара. Както някой по-горе отбеляза, Куик Ник наистина няма почти никакво участие в развитието на колата. Но на него ролята си му е друга и без това. Пълнят му колата с гориво и на него се разчита в случаите, когато на пистата е станало мазало (дъждец, катастрофки, кола за сигурност). Ефекта от това сме го виждали няколко пъти, два от които постигна второ място (Канада 2008 и сега Малайзия).
Назад към BMW и моторните спортове