WRC Рали България коментари,сбирания,особености!
Модератор: Sharo
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: WRC Рали България коментари,сбирания,особености!
зора с автографите беше много голям.....
льоб не мъцна при пристигането в бокса след последният етап и си замина за боровец,кими само махна и също замина...!
излетяхме и ние към боровец и там на влизането от хотела на самоковеца се забихме/ма ебаси здравото каране по завоите от долна баня,чак едвам ми избяга амг-то с лампите нагоре/ ,та там вече слязоха,льоб си люляше щерката на една люлка пред рила и сина ми се оправи с френският тта взехме и от елена-навигатора и от него . кими дойде ,ма не излезе от колата и падна едно говорене,едно чудо и сина ми едва ли не щеше да се разреве от яд и му вика: бе ,кими бе! 4 дена те гониме и те чакаме -земи отвори тая врата. оня вика: и аз чакам цел ден тука да мина ....! ма накрая все пак отвори вратата и подписа всички снимки без тия от формулата! снимки с колата на ферари и с каска от формулата не искаше да пипне. както и да е -преборихме се за 4 автографа от него.
уникални пичове се оказаха двамата солберг.....! просто пичове! излязоха от колите ,дадоха автографи ,лафиха си с нас,цигари черпихме/тоа -елена на льоб ми изпуши две цигари -деа и комина....докато му даде льоб некви смръдни -кафяви/ . хенинг даже даде да се седне в колата ,та сина намаза и тва...! хирвонен също много безпроблемно даде автографи,както и сордо. от други не съм искал.
при льоб сотаджиите бяха трима да го пазят ,а при кими некъде около 10....!! още си е голема звезда заради формулата.
иначе на славовица ,където е онборд видеото на сордо бях два завоя преди правата и още преди да излезе на нея се усети как се готви да разкове максималната скорост.....! от една ограда се виждаше надалеч и просто колата летеше между дърветата с тия 216км/ч много яка работа.
с тюрана -бързайки да изляза от отсечката след затварящата кола минах от там с около 80-100 и се чувствах като в ниско летящ самолет....
много готино се получи с тва ,че хванахме канала на форд на станциите -явно им бяха доста силни,щото се чуваше от друг етап чак какво си говорят и през цябото време бяхме онлайн-инфо какво правят,накъде отиват и какви проблеми имат колите.включително спчупената щанга на яри мати латвала преди последното мухово 2рия ден ни даде време да знаем кога ще тръгнат от старта и да се нагласиме целата "трибуна" да сме готови за минаването. много интересно ,че канала им не беше заключен-т.е. всеки друг отбор би могъл като нас да ги чуе какво си говорят в екипа....
льоб не мъцна при пристигането в бокса след последният етап и си замина за боровец,кими само махна и също замина...!
излетяхме и ние към боровец и там на влизането от хотела на самоковеца се забихме/ма ебаси здравото каране по завоите от долна баня,чак едвам ми избяга амг-то с лампите нагоре/ ,та там вече слязоха,льоб си люляше щерката на една люлка пред рила и сина ми се оправи с френският тта взехме и от елена-навигатора и от него . кими дойде ,ма не излезе от колата и падна едно говорене,едно чудо и сина ми едва ли не щеше да се разреве от яд и му вика: бе ,кими бе! 4 дена те гониме и те чакаме -земи отвори тая врата. оня вика: и аз чакам цел ден тука да мина ....! ма накрая все пак отвори вратата и подписа всички снимки без тия от формулата! снимки с колата на ферари и с каска от формулата не искаше да пипне. както и да е -преборихме се за 4 автографа от него.
уникални пичове се оказаха двамата солберг.....! просто пичове! излязоха от колите ,дадоха автографи ,лафиха си с нас,цигари черпихме/тоа -елена на льоб ми изпуши две цигари -деа и комина....докато му даде льоб некви смръдни -кафяви/ . хенинг даже даде да се седне в колата ,та сина намаза и тва...! хирвонен също много безпроблемно даде автографи,както и сордо. от други не съм искал.
при льоб сотаджиите бяха трима да го пазят ,а при кими некъде около 10....!! още си е голема звезда заради формулата.
иначе на славовица ,където е онборд видеото на сордо бях два завоя преди правата и още преди да излезе на нея се усети как се готви да разкове максималната скорост.....! от една ограда се виждаше надалеч и просто колата летеше между дърветата с тия 216км/ч много яка работа.
с тюрана -бързайки да изляза от отсечката след затварящата кола минах от там с около 80-100 и се чувствах като в ниско летящ самолет....

много готино се получи с тва ,че хванахме канала на форд на станциите -явно им бяха доста силни,щото се чуваше от друг етап чак какво си говорят и през цябото време бяхме онлайн-инфо какво правят,накъде отиват и какви проблеми имат колите.включително спчупената щанга на яри мати латвала преди последното мухово 2рия ден ни даде време да знаем кога ще тръгнат от старта и да се нагласиме целата "трибуна" да сме готови за минаването. много интересно ,че канала им не беше заключен-т.е. всеки друг отбор би могъл като нас да ги чуе какво си говорят в екипа....

- SKISA
-
-
Alex_GT3 написа:Скиса мисля, че те видях с Таурана един оранжев и биеше на очи яко. Не знаех, че си с него, но ако беше с Е60-ката сигурно щях да те позная и да ти се обадя. Това стана на измисления паркинг на Белмекен и май бая време си търсеше място !
е немаше как да мина с Е61цата по разните чукари по етапите и за тва с тюрана! на белмекен се натъртих баш пред полюцаите на финала и се катерих като коза по едни пътеки да стигна до по-добри завои. имам стикер на страничното стъкло на турандота-личи си от далече ,че е бмв-форумски....

- SKISA
-
-
6per40 написа:Колега знам, че е така, но всичко е в кръга на шегата. Гледах онборди и сордо достигна до 216км в час и след това имаше ляв завой и то не много лек и влезе с 200+ в него. Много карат, но и колите им са много подготвени. Като видях на абудаби бокса - ми то е цял град.
п.с. но все си мисля че ще ги накажа
бе лееееекооо трудничко ше ти се получи наказването.....

иначе на бой може да им излеземе двама на целата тумба пилоти.../без хенинг солберг/!! тия кви са дребосъци не е истина.....

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Евала за ентусязма на пичовете с хоум мейд 307цата в четвъртъка като я видях за първи път отпред и ей така
Евала също на другата 307ца много караше пича през цялото време
Дизелака на първото минаване в петък се рзличаваше само по звука и пушека от ВРЦтата
За автографи наще момчета и джуниърите бяха готови винаги, от Кими един от групичката за ВРЦто тръгна да му иска автограф съботата преди старта на мухово тъкмо бяха сменили гумите обаче затвори вратата (излезна и версията 'щото двама бяха с шапки на алонсо
)

Евала също на другата 307ца много караше пича през цялото време

Дизелака на първото минаване в петък се рзличаваше само по звука и пушека от ВРЦтата

За автографи наще момчета и джуниърите бяха готови винаги, от Кими един от групичката за ВРЦто тръгна да му иска автограф съботата преди старта на мухово тъкмо бяха сменили гумите обаче затвори вратата (излезна и версията 'щото двама бяха с шапки на алонсо

- SKISA
-
-
е па ние бехме с тениски на бмв-заубер ,ма не стана проблем. иначе определено не искаше да се подписва на снимки от формула1 ,даже каза ,че за него тва вече е приключило....
а тука мико почти се изненада ,че искат от него автограф ,а не са се метнали в колата при кими....

а тука мико почти се изненада ,че искат от него автограф ,а не са се метнали в колата при кими....

Последна промяна SKISA на 13 Юли 2010, 16:12, променена общо 1 път
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Аз преди това бях с шапка на браун гп, ама надали това беше причината...
Малко тежкар го дава... много хляб има да изяде да стигне в всеки един аспект Льоб, Сордо, братята Солберг... също так и повечшто от джуниъритеизглеждат пичове снимах се с един от тях с очила (не му знам името) даде автографи докато сменяха гуми...

Малко тежкар го дава... много хляб има да изяде да стигне в всеки един аспект Льоб, Сордо, братята Солберг... също так и повечшто от джуниъритеизглеждат пичове снимах се с един от тях с очила (не му знам името) даде автографи докато сменяха гуми...

- SKISA
-
-
от мене -толко.....!

- Bavarcho
- Пантерчо
-

Имаш ли още снимки? Тая моита сапунерка некакви тъпи снимки е направила

п.с. С коментар

- SKISA
-
-
Bavarcho написа::bowdown:![]()
![]()
Имаш ли още снимки? Тая моита сапунерка некакви тъпи снимки е направила
п.с. С коментар
а бе снимки имам ,ма нема подписи върху тях ,че са от Формула 1...

иначе у фацебука има много...
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Tука ни наигра с подписи!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
ако имаче малко клипчета от ВРЦ-то ще ви помоля да качите да видим 
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Иво Благодаря за фотосите и коментарите. Накара ме да се почувствам, все едно съм бил там
.

- SKISA
-
-
nase7o написа:ако имаче малко клипчета от ВРЦ-то ще ви помоля да качите да видим
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
най-добре във ВРЦ точка ком! гледай там клипове-добри са!
- SKISA
-
-
нещо средно между момче,навигаторка на солберг и поставка за часовници "Сунто"....

Назад към BMW и моторните спортове