GP MALAYSIA- коментари
Модератор: Sharo
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Наистина такова състезание не бях гледал до сега. Наистина искарахме Голям късмет.
Само не знам дали ще им присъдят пълният актив от точки?
Само не знам дали ще им присъдят пълният актив от точки?
Присъдиха половината, а тоя Ник кога ще му бият шута не знам!! Бахти смотльото колко грешки направи не е истина направо ме вбесява като го гледам! Изкара там некъв късмет да се радва, че като го знам няма още много подиуми да види до края! А тоя цирк с по 3-4 влизания мина щото Brawn и Toyota имат огромно предимство с тоя дифузьор + факта, че наистина имат добри шасита. Ако и другите след тях имаха същите показатели тея номера никога нямаше да минат.. Малко цирк си беше ама айде дано другият път Кубата се представи добре! Много ме и яд за Фетел.. как летеше преди да влезе първи в пита не е истина, но какво да се прави.. така е в Ф1! 

There is no replacement for displacement
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
честито на ник
... и на всички тука дето му палеха свещички
...
много са изравнени възможностите във формулата, и ще става все по-интересно
... който смята че сме зле, да види къде са м/с и ф/и...
айде, единия браун го отнесъхме, наред е втория

много са изравнени възможностите във формулата, и ще става все по-интересно

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
загубена работа!!! такова второ място не ми е вкусно и се радвам повече на кубата от миналото състезания ,отколкото на тоя ллуд късмет! от бая години не бях гледал прекъснато състезание . тоя порой направи нещата . отделно тва е толкова субективно с приемането на "последнатаа нормална обиколка" и дето дадоха второто място на хайфелд ,че просто не е истина!!! за мен па нормална беше 3тата обиколка ,когато кубата още беше на пистата.....!! ебати загубената работа е тва.....!! когато състезание се реши на масите в офисите ,а не на пистата е адски тъпо!! и тоя -рейс-контрола се разхождаше кат о келнер между тех с тва меню ,ма само маса май хапна......
Владо написа:честито на ник... и на всички тука дето му палеха свещички
...
много са изравнени възможностите във формулата, и ще става все по-интересно... който смята че сме зле, да види къде са м/с и ф/и...
Ти ако си мислиш, че Ник е направил нещо за това 2-ро място... Аз не съм очаквал толкова смотано представяне от негова страна. И тука да се радваме на некви случайности... Честно казано, повече се радвам за Тимо Глок. Мъжкарско каране на дъжд направи.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
SKISA написа:загубена работа!!! такова второ място не ми е вкусно ......
Не само на теб. Отделно побеснявам, че онова черното лайно пак извади късмет и мина три места напред на 6то, докато Маса и Уебър сменяха гуми. Еми почва да ми се повдига от късметлийските му номера, просто нещо трябва да се промени! Що за формула е дяволите да я вземат, ако всеки път тоя циркаджия влиза в зоната на точките с късмет!!! На пистата го разминаха като спрял, в крайното класиране три места отпред! Ай ше му е...... и прочие!
Are you M enough...?!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Бати пародията бати чудото!Чак ме е яд че след нощтна смяна останах буден до обяд да го глеам тва!Тоя Ник трябва да го целят с камани!Мене ще ме е срам при това положение да ида и да се кача на подиума!Бил избрал стратегия незнам си кво!Ква стратегия ве момче!Стратегията във Формула 1 трябва да е само една - Яко каране!
Толкова фалшиво стана всичко чак не ми се говори,всичко се решава от 1 2 обиколки разлика между влизанията в бокса,супер мешна раота!
Онзи едно изпреварване няма и 2-ри и що щот стратегията му таквас ,Да му Е.. Майката
Хамчо и той от де тръгна и де отиде,а тея дет карат и се раздават отпадът.Така го напрайха тоя спорт,че колкото поече в бокса стоиш толко поече точки имаш,а на пистата триаа само да си държиш някво темпо без да се бориш за позиции без да натискаш колата,АМА ЩО триааа да имап стратегия!
Аз ако съм ще дам сички точки на Фетел и на Кубица!
Толкова фалшиво стана всичко чак не ми се говори,всичко се решава от 1 2 обиколки разлика между влизанията в бокса,супер мешна раота!
Онзи едно изпреварване няма и 2-ри и що щот стратегията му таквас ,Да му Е.. Майката

Хамчо и той от де тръгна и де отиде,а тея дет карат и се раздават отпадът.Така го напрайха тоя спорт,че колкото поече в бокса стоиш толко поече точки имаш,а на пистата триаа само да си държиш някво темпо без да се бориш за позиции без да натискаш колата,АМА ЩО триааа да имап стратегия!

Аз ако съм ще дам сички точки на Фетел и на Кубица!

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Време е Ник да вземе пример от Цигането и да си помисли за евентуално прекратяване на спортната си кариера. Иначе на Кубица нещо не му върви, и дано другият старт нещата не стоят по този начин.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Какви фенове на Бмв Заубер сте вие ве? Вместо да сте доволни че поне Ник е 2-ри вие го плюете!! Вие да не си мислите че е лесно да се кара при проливен дъжд!
Заради стратегията която направи заслужава едно браво. 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
bmw maniqk ivo bmw написа:Какви фенове на Бмв Заубер сте вие ве? Вместо да сте доволни че поне Ник е 2-ри вие го плюете!! Вие да не си мислите че е лесно да се кара при проливен дъжд!Заради стратегията която направи заслужава едно браво.
бе ти да не си гледал колоездене по сигнал+ или снукър.....!?!?!?
второто място му дойде не от небето ,а направо от космоса!! пълен некадърник нещастен и тва го казвам не от позицията на това състезание само ,а от 3г назад!! карал бил на дъжд.....!!! ега му земат некоя по-предна обиколка за класирането да го вида къде ше е ....
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
bmw maniqk ivo bmw написа:Какви фенове на Бмв Заубер сте вие ве? Вместо да сте доволни че поне Ник е 2-ри вие го плюете!! Вие да не си мислите че е лесно да се кара при проливен дъжд!Заради стратегията която направи заслужава едно браво.
Ти пък какъв фен си ве,а щом се кефиш на подобно развитие?
Аз съм фен на спорта,а не на някойси дето и той незнае как се е класирал на тва място.На кое да му кажа браво,на метеорологичните му способности или ..... на,на амбициозното му каране ли или на многобройните изпреварвания които направи за да стигне то тази позиция,я ми поясни на КОЕ ПО ТОЧНО да му кажем браво?!

Абе, вие сте много тежък случай... С'а Ник им бил виновен ... Виновни са БМВ, големите инженери, че не могат да направят една кола, която да побеждава... Нито Хайдфелд им е виновен, нито Кубица, който и да сложат в тая кола НЯМА ДА ПЕЧЕЛИ ... Така че вместо да серете по Хайдфелд се замислете къде е причината другия път като не ви хареса представянето на отбора...
In Ban We Trust!
eraziel написа:Абе, вие сте много тежък случай... С'а Ник им бил виновен ... Виновни са БМВ, големите инженери, че не могат да направят една кола, която да побеждава... Нито Хайдфелд им е виновен, нито Кубица, който и да сложат в тая кола НЯМА ДА ПЕЧЕЛИ ... Така че вместо да серете по Хайдфелд се замислете къде е причината другия път като не ви хареса представянето на отбора...
Абе аре стига глупости а!! Я виж представянето на Кубица я виж Хайдфелд! НИЩО общо! Просто пича не го бива, бива го да върши нещо от сорта на това което правеше Баричело когато беше заедно с Шумахер във Ферари!
There is no replacement for displacement
Кво да му гледам на представянето на Кубица
Кара си човека, прави квото може, ама нещо не го виждам да блести с каквото и да било по време на тренировки, квалификации и т.н.
В общи линии нещата за отбора вървят супер измъчено за тези две състезния...
И не ми се струва, че всичко ще се оправи изведнъж
Ама за това ще гледаме да видим.
Но аз предпочитам да коментирам това, което съм видял ...
А не някой да ми обяснява, как ако не бил Фетел, Кубица щял да бъде първи в Австралия ...
И аз не виждам кво толкова се радвате на Кубица, големия пилот, да му бутнат и на него 80 кила КЕРС и да го питам как се кара и що го няма в Q3 ... Ама не, що, ние си имаме опитна мишчица, Хайдфелд, може да свали 20 кила, да не остане човек от него В ИМЕТО НА ОТБОРА, да вземе точки, обаче т'ва е нищо, той е некадърник, бездарник, трябва да го уволнят ...
И като го уволнят ще прокопсат ли?
Съмнявам се ...

Кара си човека, прави квото може, ама нещо не го виждам да блести с каквото и да било по време на тренировки, квалификации и т.н.
В общи линии нещата за отбора вървят супер измъчено за тези две състезния...
И не ми се струва, че всичко ще се оправи изведнъж

Ама за това ще гледаме да видим.
Но аз предпочитам да коментирам това, което съм видял ...
А не някой да ми обяснява, как ако не бил Фетел, Кубица щял да бъде първи в Австралия ...
И аз не виждам кво толкова се радвате на Кубица, големия пилот, да му бутнат и на него 80 кила КЕРС и да го питам как се кара и що го няма в Q3 ... Ама не, що, ние си имаме опитна мишчица, Хайдфелд, може да свали 20 кила, да не остане човек от него В ИМЕТО НА ОТБОРА, да вземе точки, обаче т'ва е нищо, той е некадърник, бездарник, трябва да го уволнят ...
И като го уволнят ще прокопсат ли?
Съмнявам се ...
In Ban We Trust!
Назад към BMW и моторните спортове