ГП на Бахрейн 06.04.2008
Модератор: Sharo
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Navi_Bmw написа:Първоначално се ядосах на Кубица за слабия старт,но сега съм доволен че Бмв са първи при конструктурите!![]()
и най-вече че мажем маклараните

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Отново поздравления за нашия любим тим БМВ-Заубер и Кубица. Искренно се надявах да стартира добре и да може да е първи в първия завой, но явно имаме върху какво да поработим, и както и вас ме хвана яд че двата автомобила на Ферари ни изпревариха, но за мен е по-важно че им натрихме носа на мерцедес
, мисля че нашият тим върви в правилната посока, това е начина да вървим напред, вече трети пореден старт и три пъти на подиума!!!! Хайдфелд също се представи на ниво. Очаквам скоро да се къчим на върха на стълбичката на победителите
. А класирането при конструктурите е показател за потенциала на БМВ
.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми човека не е бил виновен-нещо колата каза ,че не е действала добре и е превъртял гуми на старта!!!
и първи сред конструкторите сааааа......БМВееееееее!!!!!!
по-тъмно зеления явно не е научил ,че се задминава отляво или отдясно ,а не през...колата!!! на ти са 14то място!!!
и първи сред конструкторите сааааа......БМВееееееее!!!!!!

по-тъмно зеления явно не е научил ,че се задминава отляво или отдясно ,а не през...колата!!! на ти са 14то място!!!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
SKISA написа:ми човека не е бил виновен-нещо колата каза ,че не е действала добре и е превъртял гуми на старта!!!
и първи сред конструкторите сааааа......БМВееееееее!!!!!!![]()

BMW FOREVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
1 МЯСТОООООООООООООООООООООООООООООО ... Какво ме интересува , кой пилот кой станал . Аз съм фен на БМВ , не на Кубица или Хейдфилд . Ще е добре да има и някоя победа , ама у тук като във футбола се брой - кой има повече гола или точки , а в момента това е БМВ и това е най-важното 

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
До следващия път сте 1-ви
Фераритата тръгват яко напред ако не беше тъпия маса още миналия път щяхме да чукнем 2-на победа 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
BMWPower
Първоначално се ядосах на Кубица за слабия старт,но сега съм доволен че Бмв са първи при конструктурите!
В желанието си да го засече, Кубица леко тръгна настрани, но това си е БМВ все пак

Хареса ми ,че накрая разликата между БМВ-тата и фераритата бе в рамките на 3-4 секунди. Това значи, че тактиката и колите ни са на най-високо ниво. Дано продължим все така. Ако всички състезания до края продължават да бъдат чисти както това, мисля ще бъдем номер 1 при конструкторите. Браво!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Брей брей БМВта станали зверове във формулата...отидоха ми прогнозите...не ме бива в тотото
Браво на Кубица за пол позишън-а, направо ги разцепи всичките...разби стратегиите на Ферари и Макларън
Имаше днеска лош старт..но поне успя да се класира 3ти накрая / 3 състезание, 3 подиума/
Самият старт беше доста интересен...моя "приятел" Л.Х. пак нещо обърка копчетата и остана отзад
после реши да се хендри на Алонсо....ехх старата любов ръжда на хваща
...и да ръчкаше газта, нямаше как да влезе в зоната на точките.
От Ферари всичко беше нагласено и така бяха направили, че Маса да спечели...нямаше я интригата м/У двете ферарита...но все пак двойна победа.
Та такаа...до след 20 дена

Браво на Кубица за пол позишън-а, направо ги разцепи всичките...разби стратегиите на Ферари и Макларън

Имаше днеска лош старт..но поне успя да се класира 3ти накрая / 3 състезание, 3 подиума/

Самият старт беше доста интересен...моя "приятел" Л.Х. пак нещо обърка копчетата и остана отзад

От Ферари всичко беше нагласено и така бяха направили, че Маса да спечели...нямаше я интригата м/У двете ферарита...но все пак двойна победа.
Та такаа...до след 20 дена

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Sea Eagle написа:Браво на нашия тим. Браво на Кубица и Хайфелд - мъжко каране![]()
![]()
![]()
Съжелявам само, че Райконен успя да изпревари Кубица с по-късното си спиране, и зае второто място.
Потенциала на BMW показан днес, доказва че и в бъдеще BMW ще заема все по-дължимото си място на подиума.
човече ти гледа ли въобще Ф1

той си го мина още в първите обиколки
все пак говорим за Кими

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
БМВ се представи много добре жалко само че Кубица не можа да стартира добре.
Нищо както и да е пак съм доволен че са толкова близо до Ферари.
Честито ни 3-то и 4-то място а също така и първото място при конструкторите!

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
bam-bam написа:............................
все пак говорим за Кими
Извинявай ,ама по хамав пилот от Заспалконен едва ли има,подариха му титлата миналата година,иде ми дойде ми почти през целия сезон ...... въобще не е това което беше Шуми или което е Алонсо.Титлата я дължи на грешките на Макларън и на Хамилтън.
Колкото до Кубица мисля ,че напрежението му дойде в повече и не можа да покаже по добро стартиране.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
His Shadow написа:До следващия път сте 1-виФераритата тръгват яко напред ако не беше тъпия маса още миналия път щяхме да чукнем 2-на победа
Приятелю, благодарение на "тъпия" Маса, днес Ферари и всичките му поклонници(между които и аз) днес празнуват двойната победа

Are you M enough...?!
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към BMW и моторните спортове