F1 2002
Модератор: Sharo
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
F1 2002
DA ZNAETE CE AKO NE PUSKATE BMW DA VI IZPREVARI OTLIAVO ILI OTDIASNO STE VI IZPREVARI OTGORE.
RALF SCHUMACHER
BMW WILLIAMS F1 TEAM
/////MegOFF
RALF SCHUMACHER
BMW WILLIAMS F1 TEAM
/////MegOFF
- batDancho
- младши ентусиаст
-
отг::F1 2002
Още от последните състезания от миналата година стана ясно, че на старта няма кой да ни се опре.
Предпоследното състезание от миналата година двете Ферарита направо бяха заобиколени на старта.
Предпоследното състезание от миналата година двете Ферарита направо бяха заобиколени на старта.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Баричело мощен бастун!
Land Shark II
--------------
'89 "316"
Land Shark II
--------------
'89 "316"

- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Ne bih narekul Barichelo bastun-v F1 kakto i na patia ima edno pravilo-vinoven e tozi koito e otzad taka che...Ralf tipichno za vse oshte neopiten pilot,vapreki che go haresvam mnogo ne preceni koga da namali predi zavoia i go izcepi s 240 km .Ralf ne vednaj e dokazval che e bog na katastrofite na start-na dva pati e preebaval i brat si po tozi nachin v predishni sezoni
Вярно, БМВ нямат равни на старт - имат най-изпипаната електроника, разработка разбира се на БМВ.Обаче в голяма степен Барикело беше виновен,защото правеше зиг-заг, а това е забранено от правилника.Да задържиш противник имаш право да се отклониш само в една посока.
Чувам, че мотора достига 880 к.с. - та такова чудо лесно ли се спира.Важно е, че нямаха приблеми с мотора въобщте на това състезание.А стабилността е изключително важна.
bavaria
Чувам, че мотора достига 880 к.с. - та такова чудо лесно ли се спира.Важно е, че нямаха приблеми с мотора въобщте на това състезание.А стабилността е изключително важна.
bavaria
На старта явно си пролича кой как стартира.А това че Баричело не можеше да си запази първата позиция реши че криволичейки ще задържи всички.И какво стана изкочи пред Ралф който беше ускорил идеално по правата. Или Баричело да си е мислил че така криволичейки може и да финишира 1-ви.Според мене си беше жива селяния това.Яд ме е че пострадаха и други заради него.
На луната
С BMW колата
и да возя жената
На луната
С BMW колата
и да возя жената
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Da karash na zig zag na starta viarno che e nekorektno no ne i protiv pravilata-koeto se dokaza s tova che Barichello ne poluchi nakazanie.Ralf se zabiva v nego s 240 km/h pri polojenie che idva zavoi-ako brazileca ne beshe pred nego Ralf shteshe da izhvarchi ot pistata sas sigurnost -koeto govori za neprecenena skorost i vse oshte neopitnost.Za Montoia ne mi se govori-talantliv no glupav do bezumie -misli che moje veche da se sastezava s BOG SCHUMI STARSHI ama ne stava.Ako Schumi otide v BMW stavat shampioni-ako ne niama da stanat s sigurnost koeto e jalko zashtoto i az sam s BMW i se kefia mnogo na markata.Kolkoto do startiraneto-ne zabraviaite che niakoi piloti s po samnitelni umenia kato Ralf i Pablo polzvat el s-ma za startirane a takiva kato Schumi ne i vse pak starta e samo nachaloto -istinskite dostoinstva se proiaviavat po vreme na sastezanieto i ot kolata i ot pilota
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
priatel ti mai si fen na ferrari
pisi vuv foruma na vasia si club
adresa e:
www.ferraripower-bg.net
/////MegOFF
pisi vuv foruma na vasia si club
adresa e:
www.ferraripower-bg.net
/////MegOFF
- hate Mercedes
- Потребител
-
Vajnoto e 4e Carlos zava6i 2-ri koeto e ot goliamo zna4enie zastoto toi tragna ot startova poztzia 6.be6e zad dvete koli na Mercedes a nakraya te zavar6iha zad nego e tva e kakvo da se govori li4i si koya e kolata s markata BMW i koya e Benz taka 4e vajnoto e tozi sezon da sme pred Mercedes pak za Ferrari ste vidim nali vse pak sa BMW POWER!!!a tova kakto se kazva e draj se zemlio BMW te gazi!!!
- LandShark
-
смирен поклонник
-
Da karash na zig zag na starta viarno che e nekorektno no ne i protiv pravilata-koeto se dokaza s tova che Barichello ne poluchi nakazanie.
Naprotiw - to4no protiw prawilata e! Citat:
спортния директор на BMW Герхард Бергер сподели следното: "Ще продължим дискусията през следващите 14 дни. Очевидно е, че Баричело промени посоката си на движение няколко пъти. Няма значени дали два или три пъти, правилата са ясни - не може повече от веднъж."
Towa che oshte ne sa nakazali Barikelo moje bi e wypros na wreme, a i na politika.
Ralf se zabiva v nego s 240 km/h pri polojenie che idva zavoi-ako brazileca ne beshe pred nego Ralf shteshe da izhvarchi ot pistata sas sigurnost -koeto govori za neprecenena skorost i vse oshte neopitnost.
Shial, ne shtial - rabotata e che zaradi tozi kon s kapaci Barichelo ne widiahme dali shte stane taka kakto kazwash ili ne. Spored men - po-skoro ne.
Za Montoia ne mi se govori-talantliv no glupav do bezumie -misli che moje veche da se sastezava s BOG SCHUMI STARSHI ama ne stava.Ako Schumi otide v BMW stavat shampioni-ako ne niama da stanat s sigurnost koeto e jalko zashtoto i az sam s BMW i se kefia mnogo na markata.
Otnowo ne sym syglasen. Nikoi chowek ne e bog. Shumi startshi prosto ima poweche opit, kolko godini e weche wyw formulata, a i tehnia tim e ot desetiletia w igrata, dokato za BMW towa e edwa 3-ta godina. Montoya che e talantliw - spor niama. Ama da se twyrdi i che e typ e weche presileno. Shteshe da e zabawno ako wsichki biaha s absolutno ednakwi bolidi - sigurno na Shumi starshi niamashe da mu e tolkoz lesno. Na niakolko pyti widiahme kolko effectno Montoya go izprawarwa... Ta shte widim kakwo shte stane do kraia na sezonna. Da ne izbarzwame s komentarite.
Kolkoto do startiraneto-ne zabraviaite che niakoi piloti s po samnitelni umenia kato Ralf i Pablo polzvat el s-ma za startirane a takiva kato Schumi ne i vse pak starta e samo nachaloto -istinskite dostoinstva se proiaviavat po vreme na sastezanieto i ot kolata i ot pilota
Nonsence!!! Po prawilnika wsichki piloti izpolzwat launch control system. Taka che i Shumi izpolzwa systoto. Pylna glupost e da se twyrdi che samo Ralf i Ivan Pavlowic (Juan Pablo)

Men naprawo me izkefi, sled kak sled kato se ottegli kolata na sigurnostta, predi oshte da se opomnil Shumi Montoya go izprewari kato kurshum...

E jalko e che wse oshte imame problem s gumite... no kwo da se prawi.
Land Shark II
--------------
'89 "316"

- LandShark
-
смирен поклонник
-
Wyw Formula 1 obache ima oshte 1 prawilo: NE MOJE DA SE SMENIA POSOKATA NA DWIJENIE POWECHE OT WEDNAJ - PROSTO PRI TEZI SKOROSTI HORATA DWIJESTHI SE OTZAD PROSTO MOJE DA NIAMAT WREME ZA REAKCIA. Taka che ne samo bastun, ami i absoluten kaval moje da go narechem!
Land Shark II
--------------
'89 "316"
Land Shark II
--------------
'89 "316"

Много яко състезание беше, въпреки че победителя не беше този, който искаме.
Но по-добре така, отколкото както миналата година Ралфа дръпна и не го видяхме повече.
Но не знам дали ви направи впечатление когато Шумито изпревари Монтоя, двамата излязоха почти едновременно от завоя, но Шумито ускори по-бързо, много по-бързо.
Защо така се получи, къде отидоха повечето коне на БМВ-то.
Същата ситуация и на правите, където Шумито настигаше Монтоя дори и на правите. Въпреки по-агресивните му спойлери.
Но по-добре така, отколкото както миналата година Ралфа дръпна и не го видяхме повече.
Но не знам дали ви направи впечатление когато Шумито изпревари Монтоя, двамата излязоха почти едновременно от завоя, но Шумито ускори по-бързо, много по-бързо.
Защо така се получи, къде отидоха повечето коне на БМВ-то.
Същата ситуация и на правите, където Шумито настигаше Монтоя дори и на правите. Въпреки по-агресивните му спойлери.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
Mai osnowno zaradi gumite...
Land Shark II
--------------
'89 "316"

Land Shark II
--------------
'89 "316"

Вярно е, че Мишелин малко се изложиха това състезание.
И Монтоя, и Мерцедесите страдаха и имаха проблеми. Както и големи разлики във времената, и то само за няколко обиколки. Това май е типично за Мишелин. Трябва им жега на тях. Ама пак добре че не валя.
Но се съмнявам гумите да са пречели на ускорението на Монтоя или на максималната скорост.
Струва ми се, че това с максималната мощност на БМВто е по-скоро мит. Май и фераритата имат същата мощност
(
И Монтоя, и Мерцедесите страдаха и имаха проблеми. Както и големи разлики във времената, и то само за няколко обиколки. Това май е типично за Мишелин. Трябва им жега на тях. Ама пак добре че не валя.
Но се съмнявам гумите да са пречели на ускорението на Монтоя или на максималната скорост.
Струва ми се, че това с максималната мощност на БМВто е по-скоро мит. Май и фераритата имат същата мощност

- LandShark
-
смирен поклонник
-
Ako dopusnem che moshtonstta na BMW e mit (ne triabwashe da go spomenawash w tozi forum!
;)), to kak shte obiasnish otlichnite startowe, koito redowno prawiat BMWtata??
Land Shark II
--------------
'89 "316"

Land Shark II
--------------
'89 "316"

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към BMW и моторните спортове