"Montoya ist ein Vollgas-Tier!" (в.Билд)
Модератор: Sharo
5 мнения
• Страница 1 от 1
"Montoya ist ein Vollgas-Tier!" (в.Билд)
В днескашния брой на немския вестник "БИЛД" е поместена статия със следното заглавие "Montoya ist ein Vollgas-Tier". Тези думи са на Емерсон Фитипалди .Той казва още "Във F1 имахме Аертон Сена,имаме Михаел Шумахер и ще имаме за в бъдеще Хуан Пабло Монтоя".Според Фитипалди както и още няколко интервюирани експерта Монтоя е новият Световен шампион във F1.Наричат го още Kamikaze-Kolumbianer.....Във списанието "БИЛД" има доста подробно интервю което е озаглавено " Ще остана тук толкова дълго колкото ме искат "
Ето и по-интересните въпроси:
БИЛД: - БМВ удължиха договора си до 2009 г. с Уийлямс,а какво е вашето решени за 2005 г. ?
ХПМ: - Човек е длъжен да разгледа всички възможности , това смятам да направя и аз.Затова плъзнаха и слухове.
БИЛД: - А какво ще кажете за смяна на тима с Макларън ?
ХПМ: - За момента , съвсем нищо .Човек трябва да поддържа контакти с другите отбори за да може в крайна сметка да направи възможно най-добрия избор.Много хора пуснаха слухове за да съченят добри истории.
БИЛД: - Можем ли да смятаме този Ви сезон за последен в БМВ-Уийлямс?
ХПМ: - Не,наистина не.Аз иамм договор със Ф.Уийлямс до 2004г. и толкова и ще остана.
БИЛД: - Е ли оставането Ви въпрос на чест?
ХПМ: - Да.Аз ще остана тук толкова дълго колкото ме искат.Аз тук съм щастлив.
БИЛД: - Вие вече сте карали Мерцедес?
ХПМ: - Да,това беше в ITC-Rennen 1996 в Силвърстоун,кадето изпреварих Ян Магнусен,беше много весело!
БИЛД: - Каква роля играят за вас парите при евентуална смяна на отбора?
ХПМ: - Парите не са най-важното.Чувек трябва да гледа каде ще е щастлив и каде ще може да се развива.Човекът винаги ще доразвива автомобила,а също така и себе си като шофьор.Точно затова разглежда възмогностите и казва "-Това е плюс,това минус,това.....".
БИЛД: - И колко възможности имате засега?
ХПМ: - Мисля 3 или 4.Минимум,надявам се.В противен случай,лошо.Не е ли така?
БИЛД: - Можете ли да си се представите,Вие и М.Шумахер в един отбор?
ХПМ: - Разбира се ако и двамата сме при едни и същи условия.Но както се развиват нещата по настоящем Ферари е един еднопилотен отбор.Аз в никакъв случай няма да карам някаде като номер 2.
БИД: - На Нюрбургринг направихте сензационно изпреварване спрямо М.Шумахер....
ХПМ: - Да,защото така мога.(Да,защото съм толкова добър---Ja,weil so gut bin ich )
БИЛД: - Сена има 3 Световни титле,Шумахер 5.Защо поставяте въпреки това Сена над Шумахер?
ХПМ: - Сена беше по-добър във всички сфери(зони,области,райони...)Михаел щеше да има днес две титли по-малко ако Сена беше жив.
БИЛД: - Забелязахме че като сте със Кони се променяте,скаме да кажем 4е сте не толкова твърд.
ХПМ: - Кой ?Аз да сам се размекнал,че аз тогава няма да мога повече да изпреварвам.....
---------------------------------------------
Превода не е от най-добрите но все пак е нещо.Интервюто е два пъти по-дълго но това е най-интересното от него.
Ето и по-интересните въпроси:
БИЛД: - БМВ удължиха договора си до 2009 г. с Уийлямс,а какво е вашето решени за 2005 г. ?
ХПМ: - Човек е длъжен да разгледа всички възможности , това смятам да направя и аз.Затова плъзнаха и слухове.
БИЛД: - А какво ще кажете за смяна на тима с Макларън ?
ХПМ: - За момента , съвсем нищо .Човек трябва да поддържа контакти с другите отбори за да може в крайна сметка да направи възможно най-добрия избор.Много хора пуснаха слухове за да съченят добри истории.
БИЛД: - Можем ли да смятаме този Ви сезон за последен в БМВ-Уийлямс?
ХПМ: - Не,наистина не.Аз иамм договор със Ф.Уийлямс до 2004г. и толкова и ще остана.
БИЛД: - Е ли оставането Ви въпрос на чест?
ХПМ: - Да.Аз ще остана тук толкова дълго колкото ме искат.Аз тук съм щастлив.
БИЛД: - Вие вече сте карали Мерцедес?
ХПМ: - Да,това беше в ITC-Rennen 1996 в Силвърстоун,кадето изпреварих Ян Магнусен,беше много весело!
БИЛД: - Каква роля играят за вас парите при евентуална смяна на отбора?
ХПМ: - Парите не са най-важното.Чувек трябва да гледа каде ще е щастлив и каде ще може да се развива.Човекът винаги ще доразвива автомобила,а също така и себе си като шофьор.Точно затова разглежда възмогностите и казва "-Това е плюс,това минус,това.....".
БИЛД: - И колко възможности имате засега?
ХПМ: - Мисля 3 или 4.Минимум,надявам се.В противен случай,лошо.Не е ли така?
БИЛД: - Можете ли да си се представите,Вие и М.Шумахер в един отбор?
ХПМ: - Разбира се ако и двамата сме при едни и същи условия.Но както се развиват нещата по настоящем Ферари е един еднопилотен отбор.Аз в никакъв случай няма да карам някаде като номер 2.
БИД: - На Нюрбургринг направихте сензационно изпреварване спрямо М.Шумахер....
ХПМ: - Да,защото така мога.(Да,защото съм толкова добър---Ja,weil so gut bin ich )
БИЛД: - Сена има 3 Световни титле,Шумахер 5.Защо поставяте въпреки това Сена над Шумахер?
ХПМ: - Сена беше по-добър във всички сфери(зони,области,райони...)Михаел щеше да има днес две титли по-малко ако Сена беше жив.
БИЛД: - Забелязахме че като сте със Кони се променяте,скаме да кажем 4е сте не толкова твърд.
ХПМ: - Кой ?Аз да сам се размекнал,че аз тогава няма да мога повече да изпреварвам.....
---------------------------------------------
Превода не е от най-добрите но все пак е нещо.Интервюто е два пъти по-дълго но това е най-интересното от него.
Най-мразя да съм прав!!!
- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
Добре, че някои от нас говорят и немски да прочетем и ние немскоНЕговорящите какво са писали в Немско ....
А по темата: следя Монтоя още от времето когато караше в формула 3 ( или 3000 беше? поправете ме ако греша ) и още от тогава ми е направил впечатление. Така, че аз напълно споделям мнението на
Емерсон Фитипалди

А по темата: следя Монтоя още от времето когато караше в формула 3 ( или 3000 беше? поправете ме ако греша ) и още от тогава ми е направил впечатление. Така, че аз напълно споделям мнението на

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към BMW и моторните спортове