Монтоя vs. Ралф
Модератор: Sharo
3 мнения
• Страница 1 от 1
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Монтоя vs. Ралф
Доста се изписа в този клуб както за Ралф, така и за Монтоя. Това с което аз не съм съгласен е че се изпада в такава крайност в оценките... Ето сега на последното състезание Ралф допусна малка грешка (при това не е напълно ясно дали сам той е виновен, но дори и да приемем че е виновен, кой не греши, нима има безгрешни) и беше тотално зачеркнат... А все пак е в нашият отбор и не само се старае но и реално допринася за доброто ни представяне.
Отделен въпрос е че примерно всеки от нас си има пристрастия. Ето примерно аз харесвам повече Монтоя. И той постъпва понякога неразумно, допуска грешки, но като цяло неговия стил повече ми допада. Мисълта ми е, че колкото и да са различни двамата ни пилота смятам че ние, феновете на BMW.Williams F1 Team, не бива да се разделяме на два лагера враждуващи помежду си. Вярно че като че ли именно в нашия отбор конкуренцията и противопоставянето между двамата пилоти е най-ярко изразено; но доколкото това вътрешноотборно съревнование остава в рамките на спортсменството ние само печелим от това! Колко скучно примерно е в отбора на Ферари или Мерцедес, където е толкова явно че има 1-ви пилот и 2-ри пилот!
Призовам всички фенове на отбора, въпреки различията ни, да подкрепяме плътно отбора, независи кой от двамата пилоти е по-напред. Остават съвсем малко състезания и вярвам че имаме реален шанс да спецелим и двете титли!!!
ТАКА ЧЕ САМО BMW.Williams F1 Team!!! Давай Ралф, давай Хуан!!!
Отделен въпрос е че примерно всеки от нас си има пристрастия. Ето примерно аз харесвам повече Монтоя. И той постъпва понякога неразумно, допуска грешки, но като цяло неговия стил повече ми допада. Мисълта ми е, че колкото и да са различни двамата ни пилота смятам че ние, феновете на BMW.Williams F1 Team, не бива да се разделяме на два лагера враждуващи помежду си. Вярно че като че ли именно в нашия отбор конкуренцията и противопоставянето между двамата пилоти е най-ярко изразено; но доколкото това вътрешноотборно съревнование остава в рамките на спортсменството ние само печелим от това! Колко скучно примерно е в отбора на Ферари или Мерцедес, където е толкова явно че има 1-ви пилот и 2-ри пилот!
Призовам всички фенове на отбора, въпреки различията ни, да подкрепяме плътно отбора, независи кой от двамата пилоти е по-напред. Остават съвсем малко състезания и вярвам че имаме реален шанс да спецелим и двете титли!!!
ТАКА ЧЕ САМО BMW.Williams F1 Team!!! Давай Ралф, давай Хуан!!!
Е, ето и аз за пръв път ще призова за край на бойните действия, но Андро е съвсем прав
И и стината е че няма в момента друг тим където битката е толкова "на ръба" и мисля че това е безкрайно интересно за всички ни, особено след като БМВУЙЛЯМС излезе на върха
А тази близка борба се дължи на факта че и двамата пилоти са "по-по-най", и въпреки че мойте лични симпатии са за Ралф, не мога по никакъв начин да отрека или омаловажа качествата на Монтоя
А Шумахер е ............

А Шумахер е ............

3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към BMW и моторните спортове