Монтоя vs. Ралф

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Монтоя vs. Ралф

Мнение от LandShark » 08 Авг 2003, 17:22

Доста се изписа в този клуб както за Ралф, така и за Монтоя. Това с което аз не съм съгласен е че се изпада в такава крайност в оценките... Ето сега на последното състезание Ралф допусна малка грешка (при това не е напълно ясно дали сам той е виновен, но дори и да приемем че е виновен, кой не греши, нима има безгрешни) и беше тотално зачеркнат... А все пак е в нашият отбор и не само се старае но и реално допринася за доброто ни представяне.

Отделен въпрос е че примерно всеки от нас си има пристрастия. Ето примерно аз харесвам повече Монтоя. И той постъпва понякога неразумно, допуска грешки, но като цяло неговия стил повече ми допада. Мисълта ми е, че колкото и да са различни двамата ни пилота смятам че ние, феновете на BMW.Williams F1 Team, не бива да се разделяме на два лагера враждуващи помежду си. Вярно че като че ли именно в нашия отбор конкуренцията и противопоставянето между двамата пилоти е най-ярко изразено; но доколкото това вътрешноотборно съревнование остава в рамките на спортсменството ние само печелим от това! Колко скучно примерно е в отбора на Ферари или Мерцедес, където е толкова явно че има 1-ви пилот и 2-ри пилот!

Призовам всички фенове на отбора, въпреки различията ни, да подкрепяме плътно отбора, независи кой от двамата пилоти е по-напред. Остават съвсем малко състезания и вярвам че имаме реален шанс да спецелим и двете титли!!!

ТАКА ЧЕ САМО BMW.Williams F1 Team!!! Давай Ралф, давай Хуан!!!

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 08 Авг 2003, 21:47

Е, ето и аз за пръв път ще призова за край на бойните действия, но Андро е съвсем прав :lol: И и стината е че няма в момента друг тим където битката е толкова "на ръба" и мисля че това е безкрайно интересно за всички ни, особено след като БМВУЙЛЯМС излезе на върха :!: А тази близка борба се дължи на факта че и двамата пилоти са "по-по-най", и въпреки че мойте лични симпатии са за Ралф, не мога по никакъв начин да отрека или омаловажа качествата на Монтоя :idea:
А Шумахер е ............ :idea:

viper
Аватар

Мнение от viper » 09 Авг 2003, 0:13

..... ПЕ..АЛ :twisted: :twisted: (големия)

Назад към BMW и моторните спортове