Мнение за обява на 640i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Мнение за обява на 640i
Колеги, какво мислите за следната обява? Някой ходил ли е да я гледа? На под пазарната цена е и въпреки това стои доста време в сайта, което ме приятеснява. Благодаря!
https://www.mobile.bg/obiava-1172296096 ... 0-m-packet
https://www.mobile.bg/obiava-1172296096 ... 0-m-packet
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: Мнение за обява на 640i
Първо колата е щатска. От автокъща е, тоест е вкарана за пордаване, дори още е с американските квадратни табели за номерата.
Доста вероятно е да имала удар, искай ВИН, може да се провери какво и е било.
Второ с китайски М-ков волан е, вероятно и бега е китайския. Първо че не се знае какво е качеството на бега и волана, второ че тия бегове към китайските волани са с 1 пиро патрон, а щатските бегове са с 3. Вероятно втория и третия са спряни софтуерно или с по лошия вариант е с резистор и колата да си мисли че ги има все още.
Освен това на централната конзола има копче за 360 камери, а колата е само със задна камера.
Още едно нещо е че е със CIC, тоест не е и 2014 година както пише.
Честно казано аз не бих се занимавал с тази кола. Според мен има зашо да е под пазарната цена.
Доста вероятно е да имала удар, искай ВИН, може да се провери какво и е било.
Второ с китайски М-ков волан е, вероятно и бега е китайския. Първо че не се знае какво е качеството на бега и волана, второ че тия бегове към китайските волани са с 1 пиро патрон, а щатските бегове са с 3. Вероятно втория и третия са спряни софтуерно или с по лошия вариант е с резистор и колата да си мисли че ги има все още.
Освен това на централната конзола има копче за 360 камери, а колата е само със задна камера.
Още едно нещо е че е със CIC, тоест не е и 2014 година както пише.
Честно казано аз не бих се занимавал с тази кола. Според мен има зашо да е под пазарната цена.

2 мнения
• Страница 1 от 1