По-ниско окачване - e61 530xD
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- n1k1to96
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 325d LCI - M57D30TÜ2
- Мечтае да кара: BMW ///M3 CSL e46
- Детайли за колата: Black Sapphire Metallic
OEM Style 270 (Summer setup)
OEM Style 277 ET20 (Winter setup)
По-ниско окачване - e61 530xD
Здравейте, колеги! От скоро съм притежател на e61 530xD, като единственото което не ми харесваше на колата е стойката на предницата. Успях да намеря пружини h&r втора употреба, които ме убеждаваха, че са за дизел - туринг, но след като ги сложих на колата и усетих най-гадното управление и поведение (клатене, друсане) разбрах, че са за туринг - бензин... Единствената разлика била в една бяла точка след парт номера, която липсва при мен.
Та какви са ми вариантите да снижа колата без поведението и возенето да са ужасни, дали ще има разлика ако взема правилните пружини, до колкото разбирам 8мм са по-високи тези за дизела. Май ще минавам на варианта да си върна оригиналните и да си изглежда като щъркел... Амортисьорите са ми нови на sachs.
Та какви са ми вариантите да снижа колата без поведението и возенето да са ужасни, дали ще има разлика ако взема правилните пружини, до колкото разбирам 8мм са по-високи тези за дизела. Май ще минавам на варианта да си върна оригиналните и да си изглежда като щъркел... Амортисьорите са ми нови на sachs.
The Ultimate Driving Machine
1 мнение
• Страница 1 от 1