Проблеми с фаровете
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми с фаровете
Здравейте, от както взех колата Е60 2007 525д 197кс. LCI. ( 3 месеца ) имам следния проблем - Колата разполага с Dynamic Xenon (адаптивни фарове) и има функцията ”Welcome Lights”. Фаровете НЕ завиват, “Welcome Lights” се пускат при отключване когато колата прецени, че иска да ги включи ( повечето пъти не се включват ейнджълите а само светлините под страничните огледала) . Пуснах диагностика и ми излизат две грешки в LM модула: “9CA9” “9CB9”. Ръчках по колата с диагностика от телефона около час време и не съобразих, че с включени дневни, отворена врата и светещи плафони + диагностиката която си дърпа достатъчно ток, акумулатора падна и не можах да запаля. Зареждах акумулатора 24ч. Запалих,тръгнах, карах 10мин и угасих колата, седя в нас около час време, слизам при колата и … “battery increased discharge” - колата запали, но грешката си остана на таблото и се ресетна час и дата. Повозих се половин час и сега я изгасих, та утре сутринта ще видя дали ще излезе нещо. Идеята ми е - може ли грешките от LM да са свързани с акумулатора, както и неработещите адаптивни фарове и “Welcome lights”. Грешки на таблото няма! Диода за фаровете не мига, а си свети в зелено и ключа винаги е на Auto. Колата я закупих с акумулатор “ Senator Clasic” 100Ah.
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: Проблеми с фаровете
От слаб акумулатор не пали welcome lights ,както и доста други функции ,при мен беше така,слагаше ми музиката на mute,леко по леко започна да ми отключва само вратата за която се хвана( с кейлес съм) ,накрая палеше трудно ,въпреки ,че си палеше,от време на време ми излизаше и increased battery discharge,като смених акумулатора и о чудо всичките тези простотии изчезнаха....та май натам отиваш. Успех!
Re: Проблеми с фаровете
Ъпдейт - Сложих новия акумулатор и го регистрирах. Грешката за Increased Battery Discharge изчезна, но фаровете продължават да НЕ завиват, Welcome Lights продължава да се включва когато колата си прецени.
3 мнения
• Страница 1 от 1