Активни фарове / Завиващи Фарове
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bekkerzftw
- кандидат ентусиаст
- Кара: E60 535d Face 286hp
Активни фарове / Завиващи Фарове
Здравейте, на моя ... хубавец (т.е. Е60) не му завиват фаровете и не се мърдат нагоре надолу.
Има и двете машинки и в двата фара и мига зелената светлина на бутона за фаровете, но нямам грешка на таблото, къде е възможно да е проблема?
Има и двете машинки и в двата фара и мига зелената светлина на бутона за фаровете, но нямам грешка на таблото, къде е възможно да е проблема?
- vld
- Старши ентусиаст
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Активни фарове / Завиващи Фарове
bekkerzftw написа:Здравейте, на моя ... хубавец (т.е. Е60) не му завиват фаровете и не се мърдат нагоре надолу.
Някой от модулите вероятно не работи, трябва да се прочете колата за да се установи с точност от къде е проблема.
- NiksGS
- кандидат ентусиаст
- Кара: Е83 05, К25 06
За да ти завиват фаровете (изправни) трябва ключа на таблото, да е в положение "А''.
Ultimate Riding Machine
- bekkerzftw
- кандидат ентусиаст
Аз винаги карам на Auto, въпроса е че си мислех, че е нормално да мига крушката, а то не било така. Това се чудих защо пише на тях нещо Active еди какво си или Adaptive и не шават, ама явно ще играе компютъра и после вече да видя къде е проблема. Възможно ли е да е от това, че в багажника при акумулатора има някаква букса с две кабелчета и е скъсана? Там някъде трябва да има и бушон, ама колата е на ремонт в момента и нямам достъп до нея да проверя.
- Biogame
- старши ентусиаст
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Най вероятно AHL модула ти е заминал. Намира се под жабката.
Но първо на диагностика за да си каже къде точно е проблема.
Но първо на диагностика за да си каже къде точно е проблема.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Фаровете на моята 60ка завиват само, когато им е кеф... няма никаква грешка, всичко работи и пак не завиват.. т.е. завиват няколко дни или няколко часа, после спират... по някое време пак тръгват
- Ceco_SR
- Потребител
- Кара: е60 N52B30
Здравейте!
@Авторе - извинявай, че ти се намесвам в темата, но никъде не намерих отговор на моя въпрос.
Е60, 11.2005, американка, биксенон и адаптивни фарове. Фаровете не се нивелират при пускане и не завиват. Бутона за фаровете е на Auto, а зеления диод не мига, свети си постоянно. Като взех колата не светеше и левия ейнджъл, затова смених целия фар (моя беше с много нагоряла изолация). След смяна на фар, крушки и ресет на Лайт модула с WinKFP, всичко светна, но завиващите фарове продължават да не работят. Моля за насоки кое и как да проверя. Има ли някакъв начин за ресет и на AHL, както е с изгоряла крушка?
Оценявам всеки съвет и насока.
Поздрави!
@Авторе - извинявай, че ти се намесвам в темата, но никъде не намерих отговор на моя въпрос.
Е60, 11.2005, американка, биксенон и адаптивни фарове. Фаровете не се нивелират при пускане и не завиват. Бутона за фаровете е на Auto, а зеления диод не мига, свети си постоянно. Като взех колата не светеше и левия ейнджъл, затова смених целия фар (моя беше с много нагоряла изолация). След смяна на фар, крушки и ресет на Лайт модула с WinKFP, всичко светна, но завиващите фарове продължават да не работят. Моля за насоки кое и как да проверя. Има ли някакъв начин за ресет и на AHL, както е с изгоряла крушка?
Оценявам всеки съвет и насока.
Поздрави!
- bekkerzftw
- кандидат ентусиаст
При мен се оказа AHL модула, но сега ми трябва да го кодирам с NCS или ISTA. Ако някой може да бутне едно рамо как точно стават нещата или да хвърли едно линкче...
- vld
- Старши ентусиаст
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bekkerzftw написа:При мен се оказа AHL модула, но сега ми трябва да го кодирам с NCS или ISTA. Ако някой може да бутне едно рамо как точно стават нещата или да хвърли едно линкче...
С NCS избираш конкретния модул, избираш команда SG_codiren изпълни и си готов.
- bekkerzftw
- кандидат ентусиаст
Благодаря много! Ще опитам или с друг, или ще оправя моя, при мен е изгорял един диод A4s
- ozBMW
- младши ентусиаст
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Колеги след като пратих фаровете за рециклиране и ми ги върнаха вече не завиват,зеления диод на ключа за фаровете си свети постоянно на автоматично (не мига) и няма никакви грешки,ама не завиват и като я запаля не мърдат на долу на горе? Трябва ли нещо обучение да се прави или просто са ми ги скапали ?Преди фейс са ксенон.
- philip_vd
- кандидат ентусиаст
- Кара: е60 530i
С каква диагностика четеш грешките и кой ти рециклира фаровете? С инпа можеш да задействаш актуаторите на всеки един от фаровете, както хорризонтално така и вертикално. Ако успееш да ги размърдаш значи проблема е в AHL модула под жабката.
- ozBMW
- младши ентусиаст
DS Varna рециклиране на фарове.За грешки имах предвид че на таблото нищо няма,с диагностика не съм я гледал,имам Инпа ама не съм много в час,утре ще я пусна да видя дали има нещо записано.
- philip_vd
- кандидат ентусиаст
- Кара: е60 530i
Щом ти не работи завиването на фаровете със сигурност има записана грешка.
- ozBMW
- младши ентусиаст
Със инпата няма никви грешки,накарах ги с нея да се размърдат обаче лявата остана завила на дясно не иска да се центрира.Ако са разменили модулите като са правили фаровете може ли от това да е?
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2