BMW Apps
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- nickem
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото има
- Мечтае да кара: Влакчето на метрото
BMW Apps
Здравейте колеги.
Из нета се въртя клипчета, в които разни хАмериканци са се справили с активирането:
https://www.youtube.com/watch?v=MaiNTdU ... 7W122xMYvo
При мен CIC и Комбокса бачкат, блутут стрийминг ОК, но BMW Apps няма. Също така пробвах да добавя колата в BMW Connected, очаквано не проработи:
The vehicle cannot be added to your account in the portal.
The mobile network connection has been deactivated for this vehicle. Therefore it is not possible to add it to your account. To reactivate the mobile network connection, please contact BMW ConnectedDrive customer support.
Фирми като Бимертек предлагат такъв ретрофит, но имам съмнения за способностите на разни американци да ми активират всичко това ремоут.
И стигаме до кулминацията - някой правил ли го е? И как?
Из нета се въртя клипчета, в които разни хАмериканци са се справили с активирането:
https://www.youtube.com/watch?v=MaiNTdU ... 7W122xMYvo
При мен CIC и Комбокса бачкат, блутут стрийминг ОК, но BMW Apps няма. Също така пробвах да добавя колата в BMW Connected, очаквано не проработи:
The vehicle cannot be added to your account in the portal.
The mobile network connection has been deactivated for this vehicle. Therefore it is not possible to add it to your account. To reactivate the mobile network connection, please contact BMW ConnectedDrive customer support.
Фирми като Бимертек предлагат такъв ретрофит, но имам съмнения за способностите на разни американци да ми активират всичко това ремоут.
И стигаме до кулминацията - някой правил ли го е? И как?

- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Re: BMW Apps
Здравейте. Някъде прочетох, че има промяна и Connected drive ще е възможен за коли след 2014. Колега твоята коя гидина е? Някой има ли инфо дали колите преди това 2011-2014 ще могат да се включат. Опцията е налична от 2011.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- nickem
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото има
- Мечтае да кара: Влакчето на метрото
Колата от клипчето е Е60, така че тея години не значат нищо в случая.
Отделно активацията е направена миналата година, така че явно може. Въпросът е как?
Отделно активацията е направена миналата година, така че явно може. Въпросът е как?

Трябва да ти е добавен FSC кода за Apps в навигацията.След това се добавя 6NR към опциите на колата.И да става,макар,че не е кой знае какво.
4 мнения
• Страница 1 от 1