Полиране/Фолиране - лайсни на прозорците
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Полиране/Фолиране - лайсни на прозорците
Здравейте, колеги.
Имам един проблем, който ми съсипва визията на автомобила - лайсните около страничните прозорци. Цветът на "колоните" (на английски ги наричат B pillar) би трябвало да е piano black, но са се получили оцветявания (предполагам заради употребата на безконтактно и лошо изплакване). Също така останалите лайсни около прозореца са с избледнял черен цвят.
Моля, да препоръчате фирма/майстор, която се занимава с подобен тип car detailing.
Поздрави

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Имам един проблем, който ми съсипва визията на автомобила - лайсните около страничните прозорци. Цветът на "колоните" (на английски ги наричат B pillar) би трябвало да е piano black, но са се получили оцветявания (предполагам заради употребата на безконтактно и лошо изплакване). Също така останалите лайсни около прозореца са с избледнял черен цвят.
Моля, да препоръчате фирма/майстор, която се занимава с подобен тип car detailing.
Поздрави

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Re: Полиране/Фолиране - лайсни на прозорците
Аз си мисля, че ако си вземеш 100 грама полир паста от някой бояджийски магазин и една микрофибърна кърпичка, отделиш час да потръркаш на ръка, ще успееш да възстанмовиш блясъка. Ако не стане, тогава можеш вече да потърсиш някой да залепи фолио например. Ще ти струват 10-тина лева материалите.
BMW only!
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
На лайсните под прозорците няма да им помогне полир-пастата - вижда се алуминия. Т.е. черното покритие се е обелило. Аз съм силен противник на автомивките.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
DMP folio и Angoo folio, намери ги във фейса. Първите направиха Ф10 на брат ми, при вторите видях едно ауди направено. Съвсем пресни впечатления, цена и на двета места - 200лв
4 мнения
• Страница 1 от 1