Покупка на 525i M54B25
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- gen.sek
- Потребител
-
- Кара: 320i E46
- Мечтае да кара: New Calibra
Покупка на 525i M54B25
Здравейте. Обмислям тези дни сериозно покупка на 525i M54B25 с ръчка, има обаче малко забележки
1.Лоста на скоростите при неравен терен се клати като на коча ...., все едно карам волга или жигула, не ми се струва нормално така да играе
2.При тест драйв нещо ми се стори много слабо, все едно под капака има 2.2 а не 2.5, някой може ли да каже къде има обозначение двигателя?
1.Лоста на скоростите при неравен терен се клати като на коча ...., все едно карам волга или жигула, не ми се струва нормално така да играе
2.При тест драйв нещо ми се стори много слабо, все едно под капака има 2.2 а не 2.5, някой може ли да каже къде има обозначение двигателя?
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Re: Покупка на 525i M54B25
gen.sek написа:Здравейте. Обмислям тези дни сериозно покупка на 525i M54B25 с ръчка, има обаче малко забележки
1. Вероятно заминали тампони на мотор/скорости
2. По вин кода може да се разбере, но с гадаене няма да разбереш защо не върви. Трябва диагностика.
2 мнения
• Страница 1 от 1