Вакуум помпа Е61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Вакуум помпа Е61
Здравейте,колеги някой имал ли е такъв проблем,а именно..... Преди около две години при поредното посещение в сервиза за нещо/не си спомням за какво беше/ ми казаха че вакуум помпата ми течала отзад и трябвало да се смени тъй като не подлежала на ремонт.Добре... смениха я и след около година и нещо започна да се чува един странен звук примесен със звука на двигателя/но когато загрее/ нещо като притракване и като застана отпред пред колата го чувам.Отначало се чуваше от време на време а отскоро се чува постянно,в сервиза ми казаха че била вакуум помпата но тъй като едногодишната гаранция била изтекла нищо не можели да направят.Приех че ми казват истината и този път реших аз да си я подменя с НОВА но какво се случи... след като покарах колата и тя си загря до оптималната температура установих с много голямо разочарование че същото притракване отново го има. А отпред съм сменял всичко д.шайба,в.помпа.обтяжни ролки,ремъци.....веригите също.Ако можете помогнете ! 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Вакуум помпа Е61
plampi написа:Здравейте,колеги някой имал ли е такъв проблем,а именно..... Преди около две години при поредното посещение в сервиза за нещо/не си спомням за какво беше/ ми казаха че вакуум помпата ми течала отзад и трябвало да се смени тъй като не подлежала на ремонт.Добре... смениха я и след около година и нещо започна да се чува един странен звук примесен със звука на двигателя/но когато загрее/ нещо като притракване и като застана отпред пред колата го чувам.Отначало се чуваше от време на време а отскоро се чува постянно,в сервиза ми казаха че била вакуум помпата но тъй като едногодишната гаранция била изтекла нищо не можели да направят.Приех че ми казват истината и този път реших аз да си я подменя с НОВА но какво се случи... след като покарах колата и тя си загря до оптималната температура установих с много голямо разочарование че същото притракване отново го има. А отпред съм сменял всичко д.шайба,в.помпа.обтяжни ролки,ремъци.....веригите също.Ако можете помогнете !
Колега, когато тече не се сменя вакумната помпа, а О- пръстена и, с което проблема се решава. По отношение на шума- може би трябва да отидеш където са ремонтирали колата, те най-добре знаят какво и как са направили.
2 мнения
• Страница 1 от 1