Колеги , има ли някой майстор в София да ми смени масла и фи
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Колеги , има ли някой майстор в София да ми смени масла и фи
Колеги моля за отзиви , "моя" майстор ме върза а трябва да обслужва днеска колата , някой със сервиз в София адекватен да свършим работа и на каква цена имам , масла и филтри само за работа става въпрос
Благодаря ви !
Благодаря ви !
Re: Колеги , има ли някой майстор в София да ми смени масла
Колата не е чудо неземно и общо взето всеки майстор може да й смени маслото и филтрите. Отиди в Радиал под моста Чавдар, работят без график и колите се редят на опашка, цените са най-ниските за София (12 масло + филтър и по 5 за всеки друг филтър).
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
Точно за Радиал четох толкова хубави отзиви , че бягам далеч . Имам радиал до вкъщи на Симеоновско и няма да стъпя там .
Мерси за съвета
Мерси за съвета

Това, което ти казвам е само за смяна на масла и филтри, не е сервиз. На жена ми колата го сменям там, защото е бързо и лесно, 30 мин най-много да изчакам и 15 мин да ми го сменят, БМВ-то си го поддържам на друго място, казвам ти къде можеш да отидеш и да ти го сменят веднага, не знам какво си чел за Радиал, със сигурност е вярно, ама и със сигурност не е било за смяна на масло, да се издъниш там трябва да си меко казано голям майстор 

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
kkashev написа:Това, което ти казвам е само за смяна на масла и филтри, не е сервиз. На жена ми колата го сменям там, защото е бързо и лесно, 30 мин най-много да изчакам и 15 мин да ми го сменят, БМВ-то си го поддържам на друго място, казвам ти къде можеш да отидеш и да ти го сменят веднага, не знам какво си чел за Радиал, със сигурност е вярно, ама и със сигурност не е било за смяна на масло, да се издъниш там трябва да си меко казано голям майстор
Предпочитам да не се учат на моята кола колега

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Nikkie написа:kkashev написа:Това, което ти казвам е само за смяна на масла и филтри, не е сервиз. На жена ми колата го сменям там, защото е бързо и лесно, 30 мин най-много да изчакам и 15 мин да ми го сменят, БМВ-то си го поддържам на друго място, казвам ти къде можеш да отидеш и да ти го сменят веднага, не знам какво си чел за Радиал, със сигурност е вярно, ама и със сигурност не е било за смяна на масло, да се издъниш там трябва да си меко казано голям майстор
Предпочитам да не се учат на моята кола колегапрекалено много съм си патил , само този месец ми е стъпила 700лв заради майсторчета..
Питаш къде може да го направиш днес - колегата ти отговаря, кажи едно мерси, и като не те устройва чакай някой друг да пише.. В която и да е масларница ще ти сменят масло и филтри, по цял ден това правят, и като имаш предвид, че Е60 станаха повече от гоУфовете, бъди спокоен, няма да се учат на твоята кола!

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
FaceOff написа:Nikkie написа:kkashev написа:Това, което ти казвам е само за смяна на масла и филтри, не е сервиз. На жена ми колата го сменям там, защото е бързо и лесно, 30 мин най-много да изчакам и 15 мин да ми го сменят, БМВ-то си го поддържам на друго място, казвам ти къде можеш да отидеш и да ти го сменят веднага, не знам какво си чел за Радиал, със сигурност е вярно, ама и със сигурност не е било за смяна на масло, да се издъниш там трябва да си меко казано голям майстор
Предпочитам да не се учат на моята кола колегапрекалено много съм си патил , само този месец ми е стъпила 700лв заради майсторчета..
Питаш къде може да го направиш днес - колегата ти отговаря, кажи едно мерси, и като не те устройва чакай някой друг да пише.. В която и да е масларница ще ти сменят масло и филтри, по цял ден това правят, и като имаш предвид, че Е60 станаха повече от гоУфовете, бъди спокоен, няма да се учат на твоята кола!
Виж ми първият пост

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
добре де, в 13:30 пишеш, че днес трябвало да се смени маслото..
после и претенции имаш за мястото, при все, че предложеното не е някоя квартална дупка.
добрите места имат доста работа и имат графици със седмици напред. и струват пари.
така като я оставиш да ти сменят маслото няма да те вържат.
после и претенции имаш за мястото, при все, че предложеното не е някоя квартална дупка.
добрите места имат доста работа и имат графици със седмици напред. и струват пари.
така като я оставиш да ти сменят маслото няма да те вържат.

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
8 мнения
• Страница 1 от 1