Възможен тунинг за 520 E60 ?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Nevermore1337
- Потребител
-
Възможен тунинг за 520 E60 ?
Здравейте ! Правя тази тема с цел да намеря отговор на този въпрос. Имам бмв 520i/gaz 2004 г. 170 коня. Бавна ми е вече искам да попитам какви тунинги са възможни освен чип? Поразпитах наляво надясно казаха ми че единствено може да се чипира и да стане 185 коня. Не мисля че това е единствената опция. Не е ли възможно да се сложи по-голям двигател? Например от 535? Или някакви други модификации? Мерси предварително.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Възможен тунинг за 520 E60 ?
На атмосферен бензин чип е неоправдано, няма да има кой знае каква полза. Да смениш мотора е вариант, но това не е толкова лесна задача да ти призная, разликите не са само в моторите
. Ако решиш да сменяш по-добре слагай м54 пак 3 литровия, но може би направо колата може да смениш 

Колега аз имам същата и да ти кажа си я взех с цел да се возя, върви си прилично не е изтребител, ако искаш нещо бързо сменяй колата щото ако тръгнеш да с,еняш двигатели няма да ти излезне по ефтино пък и нервите няма да са малко. Успех
Няма начин да няма начин
- Nevermore1337
- Потребител
-
Да прави сте. Всеки това ми казва. Аз си смятах да я сменям но това ще стане след 1-2 години. И ме интересуваше нищо ли не може да се направи да стигне поне 200 коня
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
За малко сложи спортен филтър, генерация и ремап, ще има нещо отгоре. Иначе турбо или суперчарджър, но там цената е 1 път 

6 мнения
• Страница 1 от 1