Алтернативен сензор за нивото на маслото
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
Алтернативен сензор за нивото на маслото
Някой сменял ли е сензора за нивото на маслото с алтернативни марки.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Re: Алтернативен сензор за нивото на маслото
На дизелова кола сменях датчикът за ниво на маслото с някакъв ибейски за 35 лева. Уви изкара няма и 2 месеца. Та май за следващата смяна ще търся поне Hella.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Алтернативен сензор за нивото на маслото
Ето то ТУК има HELLA за 117лв (в момента) и 20лв доставка. Ползвал съм го този магазин и всичко си им е точно. Доставката отнема 5-6 дни. Имат много добри цени и безплатна доставка над 223лв. Имах поръчка за 240лв и всичко дойде както си го бях поръчал до вратата ми. Има и по-евтини алтернативи в същия сайт.
Най-готиното е, че можеш да търсиш частта по оригинален номер от BMW каталога и ти показва директно частите, които кореспондират. Също се сблъсках и със съпорта им, който беше адекватен, макар и на развален български.
Най-готиното е, че можеш да търсиш частта по оригинален номер от BMW каталога и ти показва директно частите, които кореспондират. Също се сблъсках и със съпорта им, който беше адекватен, макар и на развален български.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
3 мнения
• Страница 1 от 1