Проблем с полуоска
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с полуоска
Здравейте колеги, задна лява полуоска ми се разчука, ще се сменя колата е 520 бензин М54. По каталог размерът на чашката е 80мм и диаметър 38мм, обаче не намирам такава на пазара втора ръка. Цената на нова няма да коментирам защото получих няколко предложения от различни фирми в порядък на 1500-1700 лв.
Питането ми е може ли да сложа полуоска от друга кола или да резиклирам.
Питането ми е може ли да сложа полуоска от друга кола или да резиклирам.
Няма начин да няма начин
Re: Проблем с полуоска
Ще бъда много благодарен ако някой се включи с съвет
Няма начин да няма начин
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Колега този размер се ползва само за Е60,М54,б22.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=33_1213
Няма заместител на оригиналните полуоски.което вече знаеш.Поне няма в познатите магазини и скалдове за части. В тази група е възможно да намериш.FB.
BMW Parts For Sale Or swap UK

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=33_1213
Няма заместител на оригиналните полуоски.което вече знаеш.Поне няма в познатите магазини и скалдове за части. В тази група е възможно да намериш.FB.
BMW Parts For Sale Or swap UK

благодаря за мнението колега. Свързах се с предишният собственик той е сменял лява полуоска с такава от Е60 530 дизел по католог няма нищо общо даже като гледахме колата с майстора на подемника едната полуоска е дебела (оригиналната) а другата е по тънка от 530 дизел. Гледам каталога и по размер пасват от Е39 520 бензин, ще пробвам, иначе намерих сервиз в младост рециклират срещу 150 лв.
Няма начин да няма начин
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Предполагам си намерил жизет сервиз. Аз преди време имах дилема дали да рециклирам оригиналните предни полуоски или да купя нови неоригинални.Спрях се на втория вариант. Бях чел доста противоречиви мнения за въпросният сервиз.
Драгослав написа:Предполагам си намерил жизет сервиз. Аз преди време имах дилема дали да рециклирам оригиналните предни полуоски или да купя нови неоригинални.Спрях се на втория вариант. Бях чел доста противоречиви мнения за въпросният сервиз.
Здрасти колега да точна за този сервиз говоря Жизет, и аз такива мения чета. проблема е, че за Е60 520 бензин М54Б22 цените започват от 1200-1500 лв. Незнам къде да търся неоригинални. Други нестават не пасва междуболтовото разтояние. Гледам че от Е39 е същият размер ще пробвам такава евентуално.
Няма начин да няма начин
Колеги оказаха се, че и двете карета вътрешно и външно са разбити. Като отделен компонент не се продават. Чисто нова варира 1300-1600 лв за бройка като трябва да върнеш старата защото цената е по висока. Търсих втора ръка но нищо не можах да намеря заради междуболтовото разтояние. Намерих фирма която се занимава с рециклиране казва се http://www.felix.bg не правя реклама. Доволен съм от работата дават 6 месеца гаранция всичко ми излезна 140 лв. Оказва се, че на новите БМВ-та май полуоските ги правят от кашкавал. Успех дано съм бил полезен на някой.
Няма начин да няма начин
7 мнения
• Страница 1 от 1