e61 проблем страничните огледала
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
e61 проблем страничните огледала
Здравейте,
вчера си взех е61 всичко беше наред с огледалата, но реших да ги настроя и натиснах копчето, което е на врата на шофьорската врата. Огледалата се прибраха все едно е на паркинг колата реших, че всичко е нормално и отново натиснах копчето за да се върнат в нормално положение. Тогава огледала се завъртяха и не спряха на предното положение, но направо отидоха до крайно положение. Пробвах да натисна пак да задържа, но никакъв ефект огледалата не се нормализират или отиват в положение на паркинг или направо се завъртат до край и сега съм без огледала нищо не виждам. Ако някой знае решение за рестартиране на страничните огледала или с нещо да помогне ще съм благодарен. Да подчертая не съм със запомнящи седалки. Благодаря.
вчера си взех е61 всичко беше наред с огледалата, но реших да ги настроя и натиснах копчето, което е на врата на шофьорската врата. Огледалата се прибраха все едно е на паркинг колата реших, че всичко е нормално и отново натиснах копчето за да се върнат в нормално положение. Тогава огледала се завъртяха и не спряха на предното положение, но направо отидоха до крайно положение. Пробвах да натисна пак да задържа, но никакъв ефект огледалата не се нормализират или отиват в положение на паркинг или направо се завъртат до край и сега съм без огледала нищо не виждам. Ако някой знае решение за рестартиране на страничните огледала или с нещо да помогне ще съм благодарен. Да подчертая не съм със запомнящи седалки. Благодаря.

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Re: e61 проблем страничните огледала
На затворено положение опитай да ги отвориш на ръка, след това натисни бутона за да ги отвориш и след като се отворят го натисни пак за да ги затвориш. При затваряне ще се чуе едно пукане, което е нормално. Така ще се reset-нат на запаметените позиции и всичко би трябвало да е наред като ги отвориш следващия път.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: e61 проблем страничните огледала
kiko™ написа:На затворено положение опитай да ги отвориш на ръка, след това натисни бутона за да ги отвориш и след като се отворят го натисни пак за да ги затвориш. При затваряне ще се чуе едно пукане, което е нормално. Така ще се reset-нат на запаметените позиции и всичко би трябвало да е наред като ги отвориш следващия път.
не стана

4 мнения
• Страница 1 от 1