Проблем МПМ Е 61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Виктория Иванова
- Потребител
-
Проблем МПМ Е 61
Привет на всички БМВ фенове.Искам да Ви попитам нищо и ще се радвам,ако някои знае нещо по въпроса.Преди три години приятеля ми(сега мъж) ми подари БМВ 525 2.5 комби 2005година (Е61).Колата е с ръчни скорости.Понеже мъжът ми е тираджия видял колата съвсем случайно в представителство на БМВ в Анкона Италия.По думите му била изхвърлена там заради някакъв проблем в ск.кутия и съединитела.След като ни я докараха се оказа ,че трябва да се сменят доста неща.Сменихме дискове,наклади,въздушни възглавници,акомулаторл,някакви клапички на трабите през който влиза въздухът,гумите и нещо отпред дето хлопаше.Общо взето всичко без съединитела и кутията.Тогава ни искаха за ремонта и частите малко под 5000лв.моят мъж ми каза цитирам^^Караи го докато не грамне кутията и съединитила и тогава ще го сменим^^ и така вече три години (45 000км)го карах до миналата седмица,когато ми изписа Full Electronic Failed и ми светна символа на акумулатора и на нивомата.отидох в сервиз и ми смениха акумулатора,но уви пак светеше нивомата и колата буквално слезе до земятя.Отидох в сервиза където ме изпрати моя и там ...Ужас отзад в багажника имаше 10см вода пред очите ми маисторчето ми разкачи две бели кутиики видимо неработещи и едната беше почти разтопена.Хвърлиха ми ги и ми казаха да купя нови проверих и само за едната ми поискаха 1200лв.звъннах на моя и тои полудя каза ми да търся втора употреба.Намерих на няколко места,но тогава майстора ми каза ,че трябва номерата да си отговарят,а от тези които намерих нито един не съвпада.Моля ако някой има инфо да ми помогне преди да си дойде,че ми каза че ще я даде в моргата,а аз си обичам колата....
((

Последна промяна Виктория Иванова на 03 Май 2017, 18:10, променена общо 1 път
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Проблем МПМ Е 61
За проблема е описано в тази тема:
viewtopic.php?f=116&t=240323
Части ще се намерят, напиши точно какво е повредено като модули.
П.С. Моля правописа ако може да се коригира малко, направо се затрудних при четенето на поста...
viewtopic.php?f=116&t=240323
Части ще се намерят, напиши точно какво е повредено като модули.
П.С. Моля правописа ако може да се коригира малко, направо се затрудних при четенето на поста...

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Тая тема ако не е на базик, Ше е голяма трагедия 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Що да заминава в кофата нали е одобрена от някой модератор?
По темата: едната кутийка трябва да МПМ модула другата PDC модула (за парктроника).
По темата: едната кутийка трябва да МПМ модула другата PDC модула (за парктроника).
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- vld
- Старши ентусиаст
-
Одобрил съм я от съпричастност, но това не смекчава факта, че не отговаря на правилата за това...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

6 мнения
• Страница 1 от 1