моля за помощ нова е61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- shumaher77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 320Д
- Мечтае да кара: БМВ Е46 330Д
моля за помощ нова е61
Здравей те колеги от няколко дни имам бмв е61 530д 2005г но имам два проблма и моля да помогните.Първия е свързан с дисблея големия имам и навигация но когато запала излиза само БМВ и до там,можели някой да каже кой да я оправи закачвахая на лаптоп но нищо.Дригия проблем е,че няма ремък на компресора на климатика ще намеря и сложа но как се опъва немога да разбера,ще съм Благодарин за помоща ви.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: моля за помощ нова е61
shumaher77 написа:Здравей те колеги от няколко дни имам бмв е61 530д 2005г но имам два проблма и моля да помогните.Първия е свързан с дисблея големия имам и навигация но когато запала излиза само БМВ и до там,можели някой да каже кой да я оправи закачвахая на лаптоп но нищо.Дригия проблем е,че няма ремък на компресора на климатика ще намеря и сложа но как се опъва немога да разбера,ще съм Благодарин за помоща ви.
Честито, първо за придобивката и съжалявам, че започваш със проблемите и то от скъпите.
За дисплей с логото на бмв - проблема е в ССС модула, ремонт или друг такъв около 500 лв.
За климатика за да го няма ремъка значи компресора има проблем и там ще отидат едни около 300 лв за друг втора употреба.
oci написа:shumaher77 написа:Здравей те колеги от няколко дни имам бмв е61 530д 2005г но имам два проблма и моля да помогните.Първия е свързан с дисблея големия имам и навигация но когато запала излиза само БМВ и до там,можели някой да каже кой да я оправи закачвахая на лаптоп но нищо.Дригия проблем е,че няма ремък на компресора на климатика ще намеря и сложа но как се опъва немога да разбера,ще съм Благодарин за помоща ви.
Честито, първо за придобивката и съжалявам, че започваш със проблемите и то от скъпите.
За дисплей с логото на бмв - проблема е в ССС модула, ремонт или друг такъв около 500 лв.
За климатика за да го няма ремъка значи компресора има проблем и там ще отидат едни около 300 лв за друг втора употреба.
много паника за нищо.....
замръзнването на логото....първо се презаписва стартиращият файл и ако нищо не стане чак тогава се започва със сменяне на модули.
Ремъка на климатика - обтегач може и да няма (поне при мен няма - LCI), нищо чудно и при теб да е така. Ремъка се слага или с чалъм (разбирай чувство) или със специален инструмент.
- shumaher77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 320Д
- Мечтае да кара: БМВ Е46 330Д
как да го направя това ако може дай телефон да се чуем колега
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Еластичните ремъци / когато няма обтяжна ролка/ както е писал колегата се сменят с едно приспособление :
https://www.youtube.com/watch?v=oZkO6KYOPkg
Абстрахирай се от това ,че не е точния мотор и от марката на ремъка/която не е запрепоръчване/ но дава представа за положението . Има начин подобно приспособление да си направиш сам , но и с подръчни средстава и сръчност става също
https://www.youtube.com/watch?v=oZkO6KYOPkg
Абстрахирай се от това ,че не е точния мотор и от марката на ремъка/която не е запрепоръчване/ но дава представа за положението . Има начин подобно приспособление да си направиш сам , но и с подръчни средстава и сръчност става също

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
@2bar написа:oci написа:shumaher77 написа:Здравей те колеги от няколко дни имам бмв е61 530д 2005г но имам два проблма и моля да помогните.Първия е свързан с дисблея големия имам и навигация но когато запала излиза само БМВ и до там,можели някой да каже кой да я оправи закачвахая на лаптоп но нищо.Дригия проблем е,че няма ремък на компресора на климатика ще намеря и сложа но как се опъва немога да разбера,ще съм Благодарин за помоща ви.
много паника за нищо.....
замръзнването на логото....първо се презаписва стартиращият файл и ако нищо не стане чак тогава се започва със сменяне на модули.
Ремъка на климатика - обтегач може и да няма (поне при мен няма - LCI), нищо чудно и при теб да е така. Ремъка се слага или с чалъм (разбирай чувство) или със специален инструмент.
За ССС-то си в голяма грешка, каквото и да и презаписваш няма шанс, явно не си се борил с този проблем щом говориш за стартиращи файлове майлове

shumaher77 написа:Здравей те колеги от няколко дни имам бмв е61 530д 2005г но имам два проблма и моля да помогните.Първия е свързан с дисблея големия имам и навигация но когато запала излиза само БМВ и до там,можели някой да каже кой да я оправи закачвахая на лаптоп но нищо.Дригия проблем е,че няма ремък на компресора на климатика ще намеря и сложа но как се опъва немога да разбера,ще съм Благодарин за помоща ви.
Здравей.
Тези проблеми не ги ли видяхте преди да купите автомобила?
Винаги ме е яд като някой колега го нахендрят джамбазите.

9 мнения
• Страница 1 от 1