Промлем с пръскалките на предно стъкло
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Промлем с пръскалките на предно стъкло
Здравейте колеги
От скоро съм собственик на Е60, много съм доволен от колата като цяло. Проблемът е следният пръскалките на предното стъкло не работят, сипах вода в казанчето видях, че от някъде потече вода. Гледам гледам нито резервоар за вода виждам нито от къде минават тези маркучета. Даже и като бутна лостчето не се чува работата мо помпата ако изобщо е такъв принципът.
Ще съм благодарвн за съвети.
От скоро съм собственик на Е60, много съм доволен от колата като цяло. Проблемът е следният пръскалките на предното стъкло не работят, сипах вода в казанчето видях, че от някъде потече вода. Гледам гледам нито резервоар за вода виждам нито от къде минават тези маркучета. Даже и като бутна лостчето не се чува работата мо помпата ако изобщо е такъв принципът.
Ще съм благодарвн за съвети.
Няма начин да няма начин
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Промлем с пръскалките на предно стъкло
Сваляй преден ляв подкалник и дерзай, пред гумата е помпичката и често блокира от лоша течност. Слагайте само ОЕМ за да няма проблеми.
Благодаря за отговорите почивните дни ще се заема.
Няма начин да няма начин
- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Има една малка цедка на помпичката, при мен се беше задръстила. Почистих я и сега си работят нормално
Както каза колегата Atsalov, лоша течност.

Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- ultrashock
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i автоматик 04'
- Мечтае да кара: F10
Като я купих моята имаше същия проблем. Свалихме помпичката от казанчето (май бяха 2, една стъклата и една за фаровете), продухахме система, след това го монтирахме както трябва, тъй като преди това не беше натегнато и точно от там течеше. Общо взето труд за около 30 мин и 0 лева и от тогава нямам проблеми.
Здравейте колеги
Купих нови помпички 2 броя и пак неще да пръска даже не се чува и шум от мотрчетата, гледах бушони всичко е ОК, някакви идей?
Купих нови помпички 2 броя и пак неще да пръска даже не се чува и шум от мотрчетата, гледах бушони всичко е ОК, някакви идей?
Няма начин да няма начин
7 мнения
• Страница 1 от 1