Бмв 530д спешно
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwe60530d
- Потребител
-
- Кара: БМВ
- Мечтае да кара: Самолет
Бмв 530д спешно
Здравеите колеги гледах но не намерих точната тема та колата е бмв 530д 2006 автоматик малко е смешно но преди един ден ми светна лампата за маслото и понеже трябваше да изчакам около 3 дена за да сменя маслото и реших да долея долях 1 л. карах я цял ден и от доста време имам проблем с катализатора колата не дигаше повече от 3500 оборота и както си карах колата просто изгуби мощност спрях и като паркирам изгасна запалих пак и пак изгасна изгуби абсолютно всякаква мощност проверих маслото нямаше никакво масло оставих я около 30 мин. и долях още 1 л. прибрах са до нас оставих я на сутринта я запалих всичко беше нормално отворих капачката на двигателя и се чува тракане но когато я затворя не се чува нищо утре ще ходя да сменям маслото та се чудех дали ще ми кажат лоша новина за това тракане ако някои си има не идея от какво е моля да сподели попитах тук там и ми казаха от катализатора се е получило така да загуби мощност колата но не мисля да е от катализатора колата в момента си дига оборотите пак до 3500. Благодаря предварително..
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Бмв 530д спешно
Колега то е ясно, че дпф е заминал, обаче това тракане - несе кара със заминал дпф толкова неща може да си преебал. А тракането може и верига да си скъсал
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Taruno написа:Колега то е ясно, че дпф е заминал, обаче това тракане - несе кара със заминал дпф толкова неща може да си преебал. А тракането може и верига да си скъсал

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Верига със сигурност не си скъсал, но не е нормално така да изчезва маслото. Вижте хубаво къде заминава това масло.Определено колата има някакъв сериозен проблем и не е желателно да се пали мотора, че да не стане по голяма беля
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Малко между редовете съм чел - прочетох как е запалил изтракал и до там 

5 мнения
• Страница 1 от 1