Егр
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
Егр
Здравей те колеги.Понеже не видях такава тема,или може би има такава тема но не я намерих.Въпроса ми е ????Имали проблем ако Егр клапана ми е намален софтуерно да отваря по малко.Бмв е60 3.0д.218кс.2004г.автомат.Благодаря предварително 

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Re: Егр
netmurder написа:Колега не виждам какъв проблем може да има... Дори и да е спрян софтуеърно пак няма проблем !
Даже по добре за колата !
ЕГР-а може ли да се спре софтуерно и как става с ИНПА, ДИС или ...? ( на 46 цата ми беше спрян и не съм имал проблем, но на Е 60 ката няма ли да набива грешка, преди няколко месеца по време на пътуване се беше разхлабила скобата на ЕГР -а и колата влизаше в авариен режим и записваше грешка.
Питам за 530 д, 218 кс. автоматик.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
BMW_1914 написа:netmurder написа:Колега не виждам какъв проблем може да има... Дори и да е спрян софтуеърно пак няма проблем !
Даже по добре за колата !
ЕГР-а може ли да се спре софтуерно и как става с ИНПА, ДИС или ...? ( на 46 цата ми беше спрян и не съм имал проблем, но на Е 60 ката няма ли да набива грешка, преди няколко месеца по време на пътуване се беше разхлабила скобата на ЕГР -а и колата влизаше в авариен режим и записваше грешка.
Питам за 530 д, 218 кс. автоматик.
Става с препрограмиране, там където слагат чипове и премахват ДПФ-и могат да Ви свършат тази работа...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Сега като ти е ограничен ЕГР-а софтуерно, като дадеш на контакт светва ли ти check engine лампата ?
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Май не ме разбра......като дадеш на контакт светват контролните лампи. Тогава светва ли и тази за check engine, както за колани, еърбег итн ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
netmurder написа:pepsin написа:Не колега нищо не светва;)може би харчи малко повече,но може и да е внушение.
Принципно трябва да харчи по-малко, а не повече...
И да загрява зимата доста по-бавно и следователно да харчи повече поне на кратки разстояния.
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
За загряване незнам според мен си загрява като преди.Но може и да не съм прав,факт е че сега двигателя работи доста по добре.Не е проблем и да си купя ориг.егер и да му върнем предишните стойности но незнам какво ще помогне в случая.В смисъл такъв,аз ограничението на егера го направих понеже колата ми пушеше доста,а след ограничението това пушене изчезна.И незнам ако си сложа нов егер и върнем същите стойности на егера дали пак ще пуши чернилка.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2