Не зарежда iPod или iPhone
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
Не зарежда iPod или iPhone
Здравейте,
Купих си Е61 530D 2005 и в жабката намерих изход за Apple устройство. Включих в него iPhone 4s и музиката от него тръгна.
Дотук добре ...
Обаче не се зарежда. Пробвах и с iPod Touch и той не се зареждаше.
CD-то не чете mp3 ... Как да слушам музика в тази кола?
Може ли да се реши някак проблема със зареждането на Apple устройствата?
Може ли да се инсталир USB през който да си слушам mp3 от флашка?
Какви въобще са ми възможностите да слушам музика в колата освен радио и дискове ?!?!?
Мерси!
Купих си Е61 530D 2005 и в жабката намерих изход за Apple устройство. Включих в него iPhone 4s и музиката от него тръгна.
Дотук добре ...
Обаче не се зарежда. Пробвах и с iPod Touch и той не се зареждаше.
CD-то не чете mp3 ... Как да слушам музика в тази кола?
Може ли да се реши някак проблема със зареждането на Apple устройствата?
Може ли да се инсталир USB през който да си слушам mp3 от флашка?
Какви въобще са ми възможностите да слушам музика в колата освен радио и дискове ?!?!?

Мерси!
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Не зарежда iPod или iPhone
Трябва да се види какъв е тоя адаптер, оригиналния на бмв си зарежда айпод/айфон, би трябвало всички други да го правят.
А цд-то може да се кодира да чете мп3.
За usb потърси теми във форума за модула Mulf2high който е нужно да се инсталира.
Има възможност aux да се изведе в което да свържеш някакъв източник на аудио през 3.5мм жак.
А цд-то може да се кодира да чете мп3.
За usb потърси теми във форума за модула Mulf2high който е нужно да се инсталира.
Има възможност aux да се изведе в което да свържеш някакъв източник на аудио през 3.5мм жак.
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
Колата си я взех директ от Германия и май няма преправяния по нея. И книжка има за iPod пак на BMW към нея ... Тоест тая жица май си е оригинална. В чуждите форуми прочетох, че Apple в един момент си сменили начина по който си зареждат устройствата ... Та сега търся някое старо да пробвам.
Колега, прекодирането за четене на mp3 ще прецака ли чиптунинга? Може да задавам доста лаишки въпроси но ... по добре да питам
Е то като прочетох, и като поразгледах цените е по добре едно радио трансмитерче да си купя
)))) Е как може така да се изложат баварците 
Не мога ли тази жица да си я преработя от 12V на 5V и готово
Ще зарежда по-новите модели
Има ли пинчета отзад за 5V? Ако някой има схема ще съм му много благодарен,
Колега, прекодирането за четене на mp3 ще прецака ли чиптунинга? Може да задавам доста лаишки въпроси но ... по добре да питам

Е то като прочетох, и като поразгледах цените е по добре едно радио трансмитерче да си купя

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
blackyhn написа:Колата си я взех директ от Германия и май няма преправяния по нея. И книжка има за iPod пак на BMW към нея ... Тоест тая жица май си е оригинална. В чуждите форуми прочетох, че Apple в един момент си сменили начина по който си зареждат устройствата ... Та сега търся някое старо да пробвам.
Е то като прочетох, и като поразгледах цените е по добре едно радио трансмитерче да си купя)))) Е как може така да се изложат баварците
Не мога ли тази жица да си я преработя от 12V на 5V и готовоЩе зарежда по-новите модели
Наличието на МП3 няма да ти прецака чиптунинга.
То по-принцип не е сигурно дали ще стане за МП3 .При някой няма как да се кодира.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
blackyhn написа:Колата си я взех директ от Германия и май няма преправяния по нея. И книжка има за iPod пак на BMW към нея ... Тоест тая жица май си е оригинална. В чуждите форуми прочетох, че Apple в един момент си сменили начина по който си зареждат устройствата ... Та сега търся някое старо да пробвам.
Е то като прочетох, и като поразгледах цените е по добре едно радио трансмитерче да си купя)))) Е как може така да се изложат баварците
Не мога ли тази жица да си я преработя от 12V на 5V и готовоЩе зарежда по-новите модели
Е какви са толкова цените колега, да си сложиш mulf2high модул за usb е към 300-400лв. ако това ти се вижда скъпо !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
[quote="netmurder"][quote="blackyhn"]Колата си я взех директ от Германия и май няма преправяния по нея. И книжка има за iPod пак на BMW към нея ... Тоест тая жица май си е оригинална. В чуждите форуми прочетох, че Apple в един момент си сменили начина по който си зареждат устройствата ... Та сега търся някое старо да пробвам.
)))) Е как може така да се изложат баварците 
Ще зарежда по-новите модели
Има ли пинчета отзад за 5V? Ако някой има схема ще съм му много благодарен,[/quote]
Е какви са толкова цените колега, да си сложиш mulf2high модул за usb е към 300-400лв. ако това ти се вижда скъпо !!![/quote]
Мани, аз четох за 8-900лв някакви оферти. mulf2high какво точно представлява? Един колега ми го дава на доста добра цена.

Е какви са толкова цените колега, да си сложиш mulf2high модул за usb е към 300-400лв. ако това ти се вижда скъпо !!![/quote]
Мани, аз четох за 8-900лв някакви оферти. mulf2high какво точно представлява? Един колега ми го дава на доста добра цена.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Представлява това че има USB и Bluetooth, а до колкото знам и AUX всичко което ти е нужно на теб да си слушаш музика...
Само трябва някой да ти го свърже и да го кодира...
Само трябва някой да ти го свърже и да го кодира...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Оригиналните кабели на BMW,които стават за да вържеш Apple продукти не зареждат а само възпроизвеждат аудио.
За целта трябва да сложиш кабел за USB и от там да си вържеш BMW кабела и устройството в AUX сигнала.
Зарядните на BMW за Apple вършат тази работа.Един вид USB зарядно+кабел BMW/Apple+устройство= зареждане+възпроизвеждане
Много смотано го обясних
ама това е начина.В моята кола е така при фабричен AUX изход отзад на задните запалки+оригинален BMW кабел+Apple устройство.
Ако нещо не си разбрал питай,ще се опитам да ти обясня по-добре
За целта трябва да сложиш кабел за USB и от там да си вържеш BMW кабела и устройството в AUX сигнала.
Зарядните на BMW за Apple вършат тази работа.Един вид USB зарядно+кабел BMW/Apple+устройство= зареждане+възпроизвеждане

Много смотано го обясних

Ако нещо не си разбрал питай,ще се опитам да ти обясня по-добре

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Ако проблема наистина е в 12V към 5V има преходници:
-Бърз и скъп http://www.ebay.co.uk/itm/12v-to-5v-Pow ... SwxH1T3yWA
-Същия , но евтин с много чакане http://www.ebay.co.uk/itm/iPod-iPhone-3 ... tvERSfk4zw
-Бърз и скъп http://www.ebay.co.uk/itm/12v-to-5v-Pow ... SwxH1T3yWA
-Същия , но евтин с много чакане http://www.ebay.co.uk/itm/iPod-iPhone-3 ... tvERSfk4zw
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Интересно... в е65цата имам айпод адаптер и преди малко пробвах iPhone 4S с iOS 9.1 и си го зарежда и него така както айпода.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Giovanni написа:Интересно... в е65цата имам айпод адаптер и преди малко пробвах iPhone 4S с iOS 9.1 и си го зарежда и него така както айпода.
Аз говоря при фабричен AUX изход и оригинален BMW кабел а не с адаптер

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
През Mulf-a може да се зарежда телефон, но е много бавно (Поне при мен Iphone 6-цата се зарежда доста бавно). За разните адаптери не съм запознат.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
Явно ще се отъпква пътечка тук
Благодаря колеги!
Колега ///M_Martin, ще се опитам да направя точно това което предлагаш. Стига само да са оставили кабели за захранване на оригиналния конектор. Ако не, мисля да взема един стар USB-Apple кабел и да го преправя
То е ясно, че накрая ще си купя някакъв модул ама няма да ме остави на мира докато не опитам да го направя това

Благодаря колеги!
Колега ///M_Martin, ще се опитам да направя точно това което предлагаш. Стига само да са оставили кабели за захранване на оригиналния конектор. Ако не, мисля да взема един стар USB-Apple кабел и да го преправя

То е ясно, че накрая ще си купя някакъв модул ама няма да ме остави на мира докато не опитам да го направя това

- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Добре в крайна сметка ако се купи Mulf2high modul , за да се монтира се маха стария модул на bluetooth-a? Ако е така се чувствам зверски прецакан , тъй като дадох 200 лева за този модул за блутут, а реално можех да дам 300 и да си взема такъв ,, че и с УСБ
. Все пак ако се маха този модул , го пускам моя да се продава в Интернет...
EDIT: Ето този модел дали може да се програмира за Е60 2004 година, с голямата навигация съм? Струва 55 евро в Ebay.
http://postimg.org/image/rc6ptyk5d/

EDIT: Ето този модел дали може да се програмира за Е60 2004 година, с голямата навигация съм? Струва 55 евро в Ebay.
http://postimg.org/image/rc6ptyk5d/
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2