ПРОБЛЕМ КЛИМАТИК Е61 2006
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- tashkov
- Потребител
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: 530Д 231кс комби
ПРОБЛЕМ КЛИМАТИК Е61 2006
Здравейте!
Нов съм във форума,казвам се Мартин надявам се тук да намеря някой отговори на моя проблем
Имам от скоро 530д 2006 231кс Комби
1.стана ясно,че имам проблем със климатика не духа студено и от страната на пасажера не духа изобщо
казаха ми че е от компресора смених го пак не става.
2.Другия проблем е,че ми изгоря задния габарит смених крушката но пак не свети и мигача отказва от време на време.
3.Светна ми и една лампа на таблото с един волан,че няма връзка с кормилното устройство,която не могат да я видят от къде идва проблема.
ще се радвам ако може да ми помогнете или да ми препоръчате сервиз в който могат да ми помогнат не за безумни пари разбира се.
Нов съм във форума,казвам се Мартин надявам се тук да намеря някой отговори на моя проблем

Имам от скоро 530д 2006 231кс Комби
1.стана ясно,че имам проблем със климатика не духа студено и от страната на пасажера не духа изобщо

казаха ми че е от компресора смених го пак не става.
2.Другия проблем е,че ми изгоря задния габарит смених крушката но пак не свети и мигача отказва от време на време.
3.Светна ми и една лампа на таблото с един волан,че няма връзка с кормилното устройство,която не могат да я видят от къде идва проблема.
ще се радвам ако може да ми помогнете или да ми препоръчате сервиз в който могат да ми помогнат не за безумни пари разбира се.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: ПРОБЛЕМ КЛИМАТИК Е61 2006
За проблемите със светлините ще те насоча към темата за Е61(това караш, а не Е60) там има обяснения.
Относно климатика, 100% не е било от компресор според мен има какво да изгори вътре по таблото, ако си от Пловдив колегата АЦалов ще се справи ако от Си от софия или друг град кажи и ще те насочим
3тия проблем ще го изписва , както в айдрайв така и на диагностика
Относно климатика, 100% не е било от компресор според мен има какво да изгори вътре по таблото, ако си от Пловдив колегата АЦалов ще се справи ако от Си от софия или друг град кажи и ще те насочим
3тия проблем ще го изписва , както в айдрайв така и на диагностика
- tashkov
- Потребител
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: 530Д 231кс комби
Re: ПРОБЛЕМ КЛИМАТИК Е61 2006
от София съм
3 мнения
• Страница 1 от 1