BMW E60 Software Update
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
BMW E60 Software Update
Привет колеги! От Стара Загора съм и искам да ви попитам къде може да се направи софтуерен ъпдейт на всички модули + скоростната кутия. С 530 дизелче съм (2004г.) с голямата навигация. Просто гледам че след ъпдейти се отключват mp3-ки по сд-тата и отделно хед ъп дисплея мисля че показва повече неща.
Re: BMW E60 Software Update
Скоростната кутия много хора ще успеят да ти я ъпдейтнат, докато мултимедията си трябва специален хардуер, защото файловете са големи.
В официално представителство могат да ти направят пълен ъпдейт, т.е. Бова или М-Кар евентуално май са ти най-близо. МП3 и нещата за хедъп дисплей-а евентуално могат да станат и без ъпдейт.
В официално представителство могат да ти направят пълен ъпдейт, т.е. Бова или М-Кар евентуално май са ти най-близо. МП3 и нещата за хедъп дисплей-а евентуално могат да станат и без ъпдейт.
Iceblast ако видя теб или Madchicken на живо ще ви разцелувам честно! От вашите коментари научих много неща за колата ми. Благодарен съм че ви има.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Май ще си въздаржа коментарите по-темата,жена ми е ревнива 

- marinero1977
- Потребител
-
отскоро имам 530d 2004г.къде мога да ъпдейтна софтуера най близо до в.търново.
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
Колети има ли някаква опасност при ъпдейт на софтуера като изгорели модули и разни други проблеми.И евентоално колко пари излиза интелвенцията и не ва последно мято къде е най-добре да се направи.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
foxi написа:Колети има ли някаква опасност при ъпдейт на софтуера като изгорели модули и разни други проблеми.И евентоално колко пари излиза интелвенцията и не ва последно мято къде е най-добре да се направи.
Риск винаги има още повече с мултимедията. Дори и при дилър пак не ти дават гаранция
- foxi
- младши ентусиаст
-
По специално ме интересува да си сменя езика на айдрайва с англйски , че има само немски , италиански и френски .И евентоално някоя и друга глезотийка като мп3 и прибиране на огледалата и др.Къде мога да го направя?
Има голяма вероятност мултимедията и навигацията да не издържи при ъпдейта.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
foxi написа:По специално ме интересува да си сменя езика на айдрайва с англйски , че има само немски , италиански и френски .И евентоално някоя и друга глезотийка като мп3 и прибиране на огледалата и др.Къде мога да го направя?
А ти от кой град си ...или боб да хвърляме???
oci написа:foxi написа:Колети има ли някаква опасност при ъпдейт на софтуера като изгорели модули и разни други проблеми.И евентоално колко пари излиза интелвенцията и не ва последно мято къде е най-добре да се направи.
Риск винаги има още повече с мултимедията. Дори и при дилър пак не ти дават гаранция
За навигацията има риск ако колата е преди 2005/9 и то само ако преди е правила номера ,като да не стартира при запалване на колата или да се рестартира сама по време на работа. Доста навигации ъпдейтнах и винаги си предупреждавам хората че има риск,все пак не съм екстрасенс за да отгатна кога ще спре.
- foxi
- младши ентусиаст
-
Колата е 10.2007г навигацията е голямата и се намира в Червен бряг
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
А има ли смисъл като цяло от ъпдейта? Като изключим възможността да чете мп3-ки? А ако се ъпдейтне само скоростната кутия? Ще се подобри ли работата ѝ?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Rennfahrer написа:А има ли смисъл като цяло от ъпдейта? Като изключим възможността да чете мп3-ки? А ако се ъпдейтне само скоростната кутия? Ще се подобри ли работата ѝ?
Не очаквайте нещо кой знае какво след ъпдейта

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
foxi написа:По специално ме интересува да си сменя езика на айдрайва с англйски , че има само немски , италиански и френски .И евентоално някоя и друга глезотийка като мп3 и прибиране на огледалата и др.Къде мога да го направя?
На фейслифтова кола със сигурност всичко изброено става само с просто кодиране. След 5-6 години работа си е руска ролетка програмирането на мултимедийните модули, не че не става обаче има едно АМИ АКО ...
Only dead fish follow the stream...
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4