реглаж на преден капак
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
реглаж на преден капак
Колеги,
Забелязвам, че след смяна на преден капак, явно не реглажа не е направен много добре и при затваряне капака натиска левия фар, при което той променя посоката си на светене с няколко градуса. Макар и минимално отклонението ми бърка в здравето и ме вбесява като видя отражението на фаровете върху стена.
Може ли някой да ми каже от къде се регулира предния капак или да снима точките за регулиране, за да мога да си поиграя ?
За момента пробвах единствено да регулирам затварящия механизъм и имам частичен успех, но мисля че трябва да има регулиране и от към пантите, но не искам да пипам преди да знам какво точно трябва да направя. Все пак трябва да стане по-добре от колкото е в момента.
Забелязвам, че след смяна на преден капак, явно не реглажа не е направен много добре и при затваряне капака натиска левия фар, при което той променя посоката си на светене с няколко градуса. Макар и минимално отклонението ми бърка в здравето и ме вбесява като видя отражението на фаровете върху стена.
Може ли някой да ми каже от къде се регулира предния капак или да снима точките за регулиране, за да мога да си поиграя ?
За момента пробвах единствено да регулирам затварящия механизъм и имам частичен успех, но мисля че трябва да има регулиране и от към пантите, но не искам да пипам преди да знам какво точно трябва да направя. Все пак трябва да стане по-добре от колкото е в момента.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Re: реглаж на преден капак
Като ми сменяха демферната шайба, не бяха навили върху радиатора едни "водачи", отделно върху самия капак има едни гумени тапи, които също се регулират с въртене, пробвай с тях 

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
завити са, те са за радиатора. 

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 XDrive
Колега има същият проблем и аз с капака след смяна и за 20 мин. си го регулирах сам от куките които заключват отпред и от самите панти разхвабихги и си го напаснах точно както трябва да бъде. Нищо сложно няма нищо страшно хубаво е да сте двама, че да може от двете страни да се повдига едновременно капака.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Има си гуми за регулиране...на едно странно като резба са.
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
5 мнения
• Страница 1 от 1