Странични огледала
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- KyoSan
- Потребител
-
- Кара: '04 BMW E60 525d
- Мечтае да кара: Космически кораб
Странични огледала
Здравейте Колеги,
До колкото разбрах страничните огледала за задно виждане са с постоянен подгрев - така беше поне на старото ми бмв. От скоро забелязах че при дъжд подгрева на огледалата най-вероятно не работи и си стоят на капки.
Може ли да ударите едно рамо къде може да е проблема ?
Благодаря предварително.
До колкото разбрах страничните огледала за задно виждане са с постоянен подгрев - така беше поне на старото ми бмв. От скоро забелязах че при дъжд подгрева на огледалата най-вероятно не работи и си стоят на капки.

Благодаря предварително.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Странични огледала
Като вариант - пробвай с копчето за нагревателя на задното стькло , включи го и пипни стьклата на огледалата дали ще почнат да греят . Поне моите са така 

Постоянно греят като в зависимост от външната температура греенето е с различна сила. Щом не грее, може въобще да няма подгрев, защото някой е решил да изтъни и го е сменил с такова, или просто ти е изгорял. Можеш да пробваш да го оправиш, като го свалиш и с мултицет и поялник си поиграеш малко.
- KyoSan
- Потребител
-
Ще направя тест при следващия дъжд или сняг с копчето за подгряване на задното стъкло и ако не сработи ще се разглобяват огледалата. Може би не правя правилно сравнение със старото е46 което беше като "Змей Горянин" - като започне да суши и пара се вдига 
Ще драсна пак като се разбере от къде идва белята.

Ще драсна пак като се разбере от къде идва белята.
Ако са като на Е39 огледлата под 16 градуса започват да греят. Колкото е по-ниска толкова по-силно грее, но под 16.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Няма какво да пробваш с реотана, включват се сами. Най-лесно се проверява дали е здраво като с мултицет замериш двата пина на огледалото, разбира се за целта трябва да се демонтира, но цялата гимнастика ще ти отнеме 10мин за двете отгледала.
- KyoSan
- Потребител
-
Замерих волтажа но интересното е че е на импулси - скача до 14-15 V, след което пада до 0 и така няколко пъти.
Термометъра на колата показва 20 градуса навън ако това има значение. Ще направя същото упражнение и при по студено време да видим какъв ще е резултата.

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
знам, че не е по темата ама за да не правя нова ... да си попитам тук...
Когато пусна подгрева на задното стъкло ми се смущава радиото хахах Някакви идеи???
Когато пусна подгрева на задното стъкло ми се смущава радиото хахах Някакви идеи???
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
cocosas написа:знам, че не е по темата ама за да не правя нова ... да си попитам тук...
Най вероятно проблем в антенния модул
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
Колега, би ли споделил как се оправя проблем с антенния модул? Освен смяна с нов... Нещо да го побългарим?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
cerber_91 написа:Колега, би ли споделил как се оправя проблем с антенния модул? Освен смяна с нов... Нещо да го побългарим?
Няма как да се оправи. Търсиш си втора ръка = 80-100лв.
11 мнения
• Страница 1 от 1