Проблем със задните седалки
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- methodman
- Потребител
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: x6m
Проблем със задните седалки
Здравйте колеги, имам малко глупав проблем, но се надявам на помощ от ваша страна. Преди седмица свалих задните седалки, защото имах доста неща, които не се събраха в багажника, до тук добре, но после като свалих нещата и пробвах да си сложа пак седалката на мястото греда... сякаш механизма за закопчаване, който е нещо като пиропатрон се е прецакал и сега не хваща седалката. Ако на някой му се е случвало или знае как се оправя тая простотия да помага, че ми омръзна при по рязко натискане на спирачката да пада задната седалка
!!

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Проблем със задните седалки
Най-вероятно имаш проблем с облегалките а не със седалките. И освен теб кой друг може да знае какъв ти е проблема ,след като ти си ги разглобявал и сглобявал .Ако всичко си е по-местата не би трябвало да имаш ядове.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Удари я с повече сила. Понякога механизмите за да заключат трябва повече да се прибере седалката
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive

От към бъгажника има две дупки(до съмата облегалка)виждат се ключалките на горната част на облегалката. Преди време от там пренудително съм я свалял , но сега там имам газова бутилка и доста трудно ще мога да напъвам и двата механизма еновременно.
Та въпроса ми е има ли нещо като ръчка или механизъм за оваряне на ключалките които я държат отгоре ...?
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
ristaka 82 написа::wave: Може ли някой да ми каже от къде се издърпва (да се свали облегалката) на (не падаща) задната седалка ..?
От към бъгажника има две дупки(до съмата облегалка)виждат се ключалките на горната част на облегалката. Преди време от там пренудително съм я свалял , но сега там имам газова бутилка и доста трудно ще мога да напъвам и двата механизма еновременно.
Та въпроса ми е има ли нещо като ръчка или механизъм за оваряне на ключалките които я държат отгоре ...?
Няма. Ще трябва да се завреш в багажника и така...
А моята задна седалка скърца (пак не-падаща)... Свалях я, нагласях я, какво ли не правих, но продължава да скърца и дрънчи по неравности. Като седне някой отзад всичко заспива. Сигурно кожата се търка някъде, демек нещо ѝ е криво на седалката, ама какво ще да е, едва ли фабрично е направена така. Пък и както написах, не само скърца а и дрънчи, трака, тропа....... Идеи?

5 мнения
• Страница 1 от 1