Огледала
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
Огледала
Имам следния проблем откраднаха ми стъклата на огледалата които бяха от по новите със лентов кабел и сега си вземам обикновени само със подгряване ама моята букса е една със 4 крачета а тези са със 2 крачета някои правил ли е тая операция и как мога да разбера кои кабелчета са ми за подгряването за да си направя байпас
- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
Re: Огледала
iceblast написа:Би трябвало да можеш, но що не си купиш нормални огледала?
Хаха за да ми ги вземат пак ли ?
750лв. Е едното 1500 двете
Някои ще си купи ли ?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Ти си един от най-богатите в Пловдив Стефчо,не се пазари купувай си ги,няма да те бутнат 1500. А схема не видях ,така че мини утре през мен да те излекувам. Иначе аз ще мина!
Тук във форума по 70лв. един колега ги продаваше от кола на части. Естествено, че няма да изсипеш 1500лв. за стъкла за Е60, ако го направиш спешно трябва да търсиш 

- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
iceblast написа:Тук във форума по 70лв. един колега ги продаваше от кола на части. Естествено, че няма да изсипеш 1500лв. за стъкла за Е60, ако го направиш спешно трябва да търсиш
Знам ги тези по 70лв той ми ги дава и по на далавера ама не са като моите. Моите са били от по новите с лентов кабел и затова сега ще ги мъчем да станат само с подгряване та мисълта ми беше дали някои не го е правил това упражнение да даде съвет
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
stefan3232 написа:iceblast написа:Тук във форума по 70лв. един колега ги продаваше от кола на части. Естествено, че няма да изсипеш 1500лв. за стъкла за Е60, ако го направиш спешно трябва да търсиш
Знам ги тези по 70лв той ми ги дава и по на далавера ама не са като моите. Моите са били от по новите с лентов кабел и затова сега ще ги мъчем да станат само с подгряване та мисълта ми беше дали някои не го е правил това упражнение да даде съвет
Вземи тези евтините и ходи при Краси той ще ги измисли нещо...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
За подгрева ти трябва + и -. даваш контакт, мерш с мултицета пускаш 2 кабела и закачаш и си в играта.
8 мнения
• Страница 1 от 1