Електроника в багажника - липси
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
Електроника в багажника - липси
Здравейте на всички
Днес се сетих да проверя как е багажника и резервната ми гума и да видя тези модули и все отлагах. Отворих и видях, че само модула на парктроника /надявам се да е той/ е там и че отделен сноп кабели тръгват нагоре към пластмасовата кора на механизма на затваряне и си казах, че преди мен някой го е преместил превантивно или е наводнявано. Разглобявам пластмасовата кора и хоп една гола букса с едно мостче
Реално на тази букса какво трябва да има, само парктроника ли при мен трябва да е? Благодаря на всички предварително за отговорите! VIN: B628870

Днес се сетих да проверя как е багажника и резервната ми гума и да видя тези модули и все отлагах. Отворих и видях, че само модула на парктроника /надявам се да е той/ е там и че отделен сноп кабели тръгват нагоре към пластмасовата кора на механизма на затваряне и си казах, че преди мен някой го е преместил превантивно или е наводнявано. Разглобявам пластмасовата кора и хоп една гола букса с едно мостче

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: Електроника в багажника - липси
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря, а реално без модула MPM не трябва да работи музиката в колата или се бъркам, реално модула какво управлява по колата?
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Микро Пауър Модул-контролира захранването на различни устройства за контрол.Ай-драйва,управлението на волана,навигацията,радиото,CCC модула и други,зависи кой точно номер МРМ ти е бил там....200 евро с доставката нов от ибей.
- m_m_angelov
- Потребител
-
- Кара: БМВ 530 ХД
- Мечтае да кара: БМВ GT5
Аз също миналия ден си купих оригинална резервна гума и реших да погледна какво има под мокета>Видях че има стереопор същия като на колегата и имаше същия модул смао на парктроника.Няма такива допълнителни модули.Всичко на колата си работи нормално.
Та въпроса ми е ,дали някаде другаде се намира моя модул или го няма въобще и КАКВО ПО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА С НЕГОВАТА ЛИПСА???
Та въпроса ми е ,дали някаде другаде се намира моя модул или го няма въобще и КАКВО ПО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА С НЕГОВАТА ЛИПСА???
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
m_m_angelov Поради опасността от наводняване, се местят към калниците или под пластмасовата кора на заключващия механизъм на багажника, може там да провериш. Пластмасата на заключващия механизъм е на 3 болта и много бързо се сваля.
6 мнения
• Страница 1 от 1