Въпрос относно климатроника
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно климатроника
Въпроса ми е следния. Ако изключа климатика, загася колата, изляза от нея, а на другия ден вляза и запаля двигателя той се включва.....имал съм 1-ца и 3-ка и там не ставаше така....някой може ли да ми каже от какво се получава това и как да го изключа. Искам аз да определям кога да се включва, а не при всяко запалване той автоматично да се включва
Доста е дразнещо особенно лятото.
Доста е дразнещо особенно лятото.
Re: Въпрос относно климатроника
опа темата е за форум Е60, ако може да бъде преместена там
изинявам се
изинявам се
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Колега провери с NCS Expert в IHKA опцията ABWAHL_AC - AIR CONDITIONING COMPRESSOR NOT AUTOMATICALLY ON IN AUTOMATIC MODE. Мисля .че за да не ти се пуска компресора автоматично, трябва да е активна. След активирането и трябва винаги ръчно да го пускаш, когато ти потрябва.
Говориш ми на патагонски колега
Това предполагам трябва да се провери при някой специалист който да закачи кАмпутър?

Това предполагам трябва да се провери при някой специалист който да закачи кАмпутър?
Колега,изключваш първо auto mode бутона и после този със снежинката,ако си на ауто режим....или.... обратното беше,все тая.Ако пак ти го държи вкл. като запалиш после,да,трее се допиташ до кАмпутъро! 

Абе колега май не става без кодиране. Аз не ползвам ауто моуд, но като изключа студеното и после дам офф и след като запаля след това колата, вентилацията си духа, само че е без климатика. Но дразнещото е, че пак се включва духането, така че май трябва с NCS Expert... Поне при мен е така.
7 мнения
• Страница 1 от 1