Поредния опит за кражба на Е6Х
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne
Поредния опит за кражба на Е6Х
На приятел снощи са се опитали да му дигат колата. Сутринта я е намерил с разбит празен патрон и смазан предпазител около патрона!
Но не са успели да влязат слава богу.
Колата е на затворен паркинг с бариера и има сензори за автоматични светлини и пак не са се пробвали
стават все по-нагли!
Но не са успели да влязат слава богу.
Колата е на затворен паркинг с бариера и има сензори за автоматични светлини и пак не са се пробвали

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Поредния опит за кражба на Е61
Има начини да се защитиш, но не бих ги описвал по публични теми.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
oci написа:Taruno написа:Има начини да се защитиш, но не бих ги описвал по публични теми.
е с такива начини на един приятел му вдигнаха колата, като се бях постарал да я защитя, преходник на обд-то и т.н...... от тези неща дето не са за публични темиама явно топлата вода други са я открили преди нас.
![]()
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Преходник е глупост на БЧВ да ти вземат пари, все себе уважаващ се крадец ще пренареди буксата за 3 мин., моите методи са малко по-различни също простички, но правят самата кражба бавна, много малко крадци биха пробвали да крадат нашите коли ако отнема повече от 20 мин. Та те за толкова ще намерят "незащитена"
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Taruno написа:Преходник е глупост на БЧВ да ти вземат пари, все себе уважаващ се крадец ще пренареди буксата за 3 мин., моите методи са малко по-различни също простички, но правят самата кражба бавна, много малко крадци биха пробвали да крадат нашите коли ако отнема повече от 20 мин. Та те за толкова ще намерят "незащитена"
говоря не за пренареждане а за нестандартен преходник няма нищо общо с обд, а самото обд го бюх окъсил и преходника го бях скрил на друго място не където е диагностичната букса и още едно простичко нещо, както предполагам си направил и на твоята кола,но тези нещо се виждат като прекъснеш една верига винаги изкача само като я закачиш за една минута разбираш какво е прекъснато, а както казваш всеки оважаващ себе си крадец добре познава всяко бмв което е решил да гепи.
Иначе начини хиляди но примера го давам за това да не се оспокоявате като сте скрили някое ключе, скришни неща явно няма

Всичко ще ги забави, съмнявам се дори с пренаредена букса, някой крадец да легне да кърти и после да реди кабелчета, пък и там има игра с жокери, така че като ги нареди не е гаранция че ще тръгне. 

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
iceblast написа:Всичко ще ги забави, съмнявам се дори с пренаредена букса, някой крадец да легне да кърти и после да реди кабелчета, пък и там има игра с жокери, така че като ги нареди не е гаранция че ще тръгне.

Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- steppenwolfbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: '11
Здравейте.
Хора, в тотален стрес съм. Утре пристига поръчаната ми колица/Е90/ и сега се зачитам за тези кражби...това е някакъв кошмар! Не искам да робувам и да й треперя...
Наясно съм, че съм нов във форума и е нормално по такава тема да не се говори публично. Но търся варианти и съвети. Засега се спирам на 2-ри имобилайзер, промяна пиновете на буксата, допълнителна аларма/вероятно в Авител/ и някакъв механичен прекъсвач. Това ли са опималните варианти?
Благодаря.
Хора, в тотален стрес съм. Утре пристига поръчаната ми колица/Е90/ и сега се зачитам за тези кражби...това е някакъв кошмар! Не искам да робувам и да й треперя...
Наясно съм, че съм нов във форума и е нормално по такава тема да не се говори публично. Но търся варианти и съвети. Засега се спирам на 2-ри имобилайзер, промяна пиновете на буксата, допълнителна аларма/вероятно в Авител/ и някакъв механичен прекъсвач. Това ли са опималните варианти?
Благодаря.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
steppenwolfbg написа:Здравейте.
Благодаря.
Така както си тръгнал пиши не само какво ще правиш, а и къде и си готов да те опукат. Каско и стискаш палци. Това е!
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
steppenwolfbg написа:Здравейте.
Благодаря.
Ти така ще я блокираш че и ти самия не можеш да я караш
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ами колега,не си прави труда да режеш и слагаш прекъсвачи,по БТВ преди година и повече даваха как ги крадат,ако може я пали ако не с друга кола опряна в бронята я избутват и изчезват,така че според мен спасение няма нарочат ли те

- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Единственото спасение е през нощта на платен паркинг.Пред деня паркиране на оживени места 

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
И от платен паркинг си тръгват колите 

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4