Странно играене на обороти Е60 530D
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Странно играене на обороти Е60 530D
Здравейте колеги,
карам Е60 2008год., 530D на 170хил.км. сменил съм колектора с пеперудките с нов оригинален, демпфер шайбата оригинална, всички ролки и ремъци оригинални, турбината ми няма никакви проблеми, дюзите са ми точно в норми и дебитомера, вакум помпата с оригинална съм сменил. На моменти от нищо почва да ми тресе колата и да ми играят оборотите в спряло положение и в следващ момент се оправя. Не записва никакви грешки.

карам Е60 2008год., 530D на 170хил.км. сменил съм колектора с пеперудките с нов оригинален, демпфер шайбата оригинална, всички ролки и ремъци оригинални, турбината ми няма никакви проблеми, дюзите са ми точно в норми и дебитомера, вакум помпата с оригинална съм сменил. На моменти от нищо почва да ми тресе колата и да ми играят оборотите в спряло положение и в следващ момент се оправя. Не записва никакви грешки.

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Странно играене на обороти Е60 530D
Провери си egr-a и също хидротрансформатора,ако е автомат.
- hol1gans
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d
- Мечтае да кара: М6 G-PoweR
Провери си ЕГР-ра. Запуши го и карай така няколко дена, ако се оправи значи е той. Може и да махнеш буксата на дросел клапата за проверка, и той може да ти прави мизерии.
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Отворихме го EGR оня ден и е перфектно чист, почти не е мръсен... 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
Съсреодоточи се върху дюзите според мен, нищо, че са в норми. Виж как се държи колата, когато изключиш корекциите. Дръпни буксата на дебитомера и виж как ще работи тогава колата.
Провери как ти зарежда алтернатора, евентуално реле регулатора да не прави някакви мизерии.
Провери как ти зарежда алтернатора, евентуално реле регулатора да не прави някакви мизерии.
Здравей колега какво стана с оборотите че и мойта ги прай тея номера но само като е студена и позалютява отзат доста
дай му гас
6 мнения
• Страница 1 от 1