Airbag не изгасва
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Airbag не изгасва
Здравейте.
От 1 2 месеца почна да ми свети airbag и колана и не угасват 2те лампи дори и да сложа колана, закачих го с КТС и в Airbag имате 1 грешка
B1AFF - Разединяване на акумулатора
Съпротивление много голямо
Изтривам грешката изгасват 2те лампи и започва да си функционира както трябва и така ден два три и отново се получава някой път се получава и и по-бързо.
От какво може да се получава така ?
От 1 2 месеца почна да ми свети airbag и колана и не угасват 2те лампи дори и да сложа колана, закачих го с КТС и в Airbag имате 1 грешка
B1AFF - Разединяване на акумулатора
Съпротивление много голямо
Изтривам грешката изгасват 2те лампи и започва да си функционира както трябва и така ден два три и отново се получава някой път се получава и и по-бързо.
От какво може да се получава така ?

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Re: Airbag не изгасва
Кой еърбег ти дава?
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Провери и почисти куплунга на пиропатрона за акумулаторната (+) клема.
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-

Ето в този раздел на airbag ми дава грешката
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
На мен от тука не ми става ясно кой е повредения.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Tinaki написа:
С какъв софтуер го четеш колега

- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F01 740d xDrive
oci написа:Tinaki написа:
С какъв софтуер го четеш колега
Написал е в първия пост,KTS...
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
Еми с Бош КТС ръчкам повече, имам и Импа, но с нея не мога да намеря "airbag" къде се намира нещо
- oci
- старши ентусиаст
-
така си и мислех, но с боша не става ясно къде точно е проблема, затова ти трябва дилърска програма за БМВ, и после вече ако се наложи софтуерна намеса в централата и ще се оправят нещата, поне досега съм ги оправял всички. 

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
Inpa дава всичко,аз си правих моя бег преди няколко дни.Сложих си резистори където трябва.Вече е като нова,няма удивителни.
- oci
- старши ентусиаст
-
timur_lenk написа:Inpa дава всичко,аз си правих моя бег преди няколко дни.Сложих си резистори където трябва.Вече е като нова,няма удивителни.
Това решение което си предприел за отстраняване на проблема ще е ден до пладне, питай автора на темата и той беше с резистор там където трябва

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
oci написа:timur_lenk написа:Inpa дава всичко,аз си правих моя бег преди няколко дни.Сложих си резистори където трябва.Вече е като нова,няма удивителни.
Това решение което си предприел за отстраняване на проблема ще е ден до пладне, питай автора на темата и той беше с резистор там където трябва, ама вече е без резистор и всичко работи.
Жив и здрав бъди пожелавам ти всички да ти станат клиенти и да изкараш 1 мил лв.
Софтуера няма никакво значение в случая, ако задълбае едно ниво надолу ще му даде кода на грешката, а с кода може вече да се провери точно коя е и от кой модул идва.
В Инпа еърбег модулите са в категория Sаfety.
Стига с тези резистори, деактивираня и т.н. на кантара, решението е едно и то е смяна, защото никой не е тествал реално какво става ако недай си боже стане инцидент, като при резистора е 99% сигурно, че еърбега няма да се отвори, а това може да коства нечии живот.
В Инпа еърбег модулите са в категория Sаfety.
Стига с тези резистори, деактивираня и т.н. на кантара, решението е едно и то е смяна, защото никой не е тествал реално какво става ако недай си боже стане инцидент, като при резистора е 99% сигурно, че еърбега няма да се отвори, а това може да коства нечии живот.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
При мен единият бег липсва,там съм с резистори.Даваше проблем също с пиропатрона.След разкачане и закачане всичко тръгна.Какво му е било незнам.
То често пъти по тая система откачане и закачен на буксите оправя проблема. Аз имах проблеми с модула във вратата и след разкачане закачане тръгне. Имах и аз проблема с + клемата обаче като я размърдах (напред назад, без да я откачам) грешката изчезна...абе калпава работа
, явно всичко е много чувсвително, но според мен системата трябва да работи и когато свети еърбега, защото заради тъпия пиропатрон ако стане инцидент и не се отворят беците отпред ще е мнооого зле
надявам се да са го измислили по-интелигентно.

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2