Angel Eyes pre-LCI - стават ли за дневни
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
Angel Eyes pre-LCI - стават ли за дневни
Здравейте колеги,
Тъй като ми изгоря дясното очо, реших да търся по-яки, при това диодни крушки.
Доколкото разбрах от темите из форума, ангелските очи преди фейслифта са с по-кофти световоди и следователно светят по-слабо.
И все пак, ако туря едни 25W диодни, ще има ли кяр? По-конкретно ето такива http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=4031 (Да не се приема като реклама на съответния магазин). Идеята разбира се е да пазя ксеноните, че като ги ползвам и през деня, им скъсявам животеца.
Моля, някой колега, който е пробвал тези или подобни (и)диодни светлини за ангелските очи, да каже как светят. Ще съм благодарен и на реален снимков материал.
Доколкото разбрах от темите из форума, ангелските очи преди фейслифта са с по-кофти световоди и следователно светят по-слабо.
И все пак, ако туря едни 25W диодни, ще има ли кяр? По-конкретно ето такива http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=4031 (Да не се приема като реклама на съответния магазин). Идеята разбира се е да пазя ксеноните, че като ги ползвам и през деня, им скъсявам животеца.
Моля, някой колега, който е пробвал тези или подобни (и)диодни светлини за ангелските очи, да каже как светят. Ще съм благодарен и на реален снимков материал.
Re: Angel Eyes pre-LCI - стават ли за дневни
cerber_91 написа:Здравейте колеги,
Като факт излиза че, една такава крушка струва колкото две ксенонови от ментетата с които карам втора година без проблем.Точно тези и подобни на тях крушки може и да светят в бял цвят но не и 4 пъти по-силно .Лично мнение , вземи си 10W и ще светят също толкова силно но ще ти излязат поне на половина като цена.Също ако се разровиш из форума може да откриеш писано по въпроса още от времето когато подобни ледове се появиха на пазара .
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
cerber_91 написа:Здравейте колеги,
Колега аз ползвам едни, дори по скъпи от тези и голяма лупа отпред и пак не стават за дневни светлини, ако идваш в неделя на сбирката ще ти покажа как светят, за да добиеш по-добра представа...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
memorex написа:Като факт излиза че, една такава крушка струва колкото две ксенонови от ментетата с които карам втора година без проблем.Точно тези и подобни на тях крушки може и да светят в бял цвят но не и 4 пъти по-силно .Лично мнение , вземи си 10W и ще светят също толкова силно но ще ти излязат поне на половина като цена.Също ако се разровиш из форума може да откриеш писано по въпроса още от времето когато подобни ледове се появиха на пазара .
В момента съм с 10W обикновени крушки, през деня се забелязват трудно.
Не ми е зор какъв цвят точно ще светят, стига да се виждат добре. И на розово съм навит

А и аз съм си патил от китайските ментета, ако ми гръмне ксенона, по-скоро ще си взема 2 крушки филипс. Доскоро карах кола без фабричен ксенон, слагах кви ли не ментета, не си е работа... Или ще светят по-слабо, или ще изкарат 7-8 месеца, или от баластите ще ми шуми радиото.

Според мен само това си заслужава. Има огромна тема във форума, потърси я.
Ако искаш да пазиш ксенона и да не даваш пари, пусни дългите на процент.
Ако искаш да пазиш ксенона и да не даваш пари, пусни дългите на процент.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
а защо просто не се активират дневните светлини 

- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Пилев написа:Ако искаш да пазиш ксенона и да не даваш пари, пусни дългите на процент.
Как се пускат дългите на 20%(например) - само с ncsexpert ли? На старото ми Е39 си ги бях напавил на 20% с Navcoder, но сега при Е60 изобщо не я разчита

С NCS expert-a:
Така ги пускаш на 26%.
Ако искаш на повече:
Така променяш дали да ти се пуснат или не angel eyes-a(nicht_aktiv :не; aktiv :да)
DRL_V_GEDIMMT
wert_02
DRL_WERT_DIMMUNG
wert_01
Така ги пускаш на 26%.
Ако искаш на повече:
DRL_WERT_DIMMUNG
wert_02
Така променяш дали да ти се пуснат или не angel eyes-a(nicht_aktiv :не; aktiv :да)
TAGFAHRLICHT_ECE
nicht_aktiv
- adovet
- старши ентусиаст
-
E30_DK написа:Пилев написа:Ако искаш да пазиш ксенона и да не даваш пари, пусни дългите на процент.
Как се пускат дългите на 20%(например) - само с ncsexpert ли? На старото ми Е39 си ги бях напавил на 20% с Navcoder, но сега при Е60 изобщо не я разчита
И с по елементарни програмки става - например с телефон
- hol1gans
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d
- Мечтае да кара: М6 G-PoweR
adovet написа:E30_DK написа:Пилев написа:Ако искаш да пазиш ксенона и да не даваш пари, пусни дългите на процент.
И с по елементарни програмки става - например с телефон
Колега може ли да споделиш как става с телефон. Имам свалена Bmwhat и имам кабле който да го свържа, но за дневните светлини няма в програмата.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Има в раздела за кодиране. Търси по внимателно. В coding>LM
11 мнения
• Страница 1 от 1