Dynamic drive failure
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Dynamic drive failure
Здравейте. От няколко дни имам проблем с Dynamic drive на Е60 530д, на диагностика ми дава грешка "разпределителен клапан-статус", а като го активирам се чува че включва и изключва.
Ще съм много благодарен ако някой с същия или подобен проблем сподели.
Ще съм много благодарен ако някой с същия или подобен проблем сподели.
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Re: Dynamic drive failure

Нивото е добре, буксите също съм ги пръскал. Ще проверя за датчиците за нивото може и от тях да е защото светва когато тръгна, на място като работи няма проблем.
Здравейте днес както карах ми се появи тая грешка с червена наклонена количка с удивителен на таблото. След като угасих и запалих изчезна, направи го още 1 път пак угасих и запалих и не се е появявало повече. От какво може да е това? Преди 2 седмици и правих диагностика и нямаше грешка.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Опрявал ли си маркутие на компресора ? Ако не има вероятност да ти е станал на пастет. За това хора има темата за често срещани проблеми с Е61
- Precakaniq
- Потребител
-
здравейте и аз имам същия проблем само че първо жълто и след това става червено закарах я в бмв сервис в ( ФРАНЦИЯ ) казаха ми някакъв сензор + блок дйнамик драйв + модул драйв и 3 били за смяна обяви ха ми цена без маисторлък 2154 евро така че ви моля за помощ
забравиф да кажа че левия ми фар свети по горе а десния по долу
забравиф да кажа че левия ми фар свети по горе а десния по долу
- ultrashock
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i автоматик 04'
- Мечтае да кара: F10
И аз имам този проблем, появи след ремонт на алтернатора, ако изобщо има нещо общо. Бях я оставил на един майстор с молба да стигне до него (намира се в подкалника на предна дясна гума) и да види дали всички букси са ок, евентуално да ги напръска и раздвижи. Не знам какво точно е правил, но проблема си го има и до ден днешен. Най вероятно трябва да се смени някой датчик, На диагностика ми излиза 005D54 ARS: Learning, pressure sensor, front axle. След като пипа майстора сега ми дава и rear axle.
Карах я и при Иво в Люлин, но не успя да открие проблема. Изчел съм всичко в нета, но все още не съм намерил решение на проблема. В мегапартс има целия блок с датчиците за 135 лв, мисля да взема един и да го сменя и да видим какво ще стане.
Имам един въпрос тук - заминал ми е преден ляв амортисьор, дали има общо с това че системата Dynamic Drive, не работи?
Карах я и при Иво в Люлин, но не успя да открие проблема. Изчел съм всичко в нета, но все още не съм намерил решение на проблема. В мегапартс има целия блок с датчиците за 135 лв, мисля да взема един и да го сменя и да видим какво ще стане.
Имам един въпрос тук - заминал ми е преден ляв амортисьор, дали има общо с това че системата Dynamic Drive, не работи?
7 мнения
• Страница 1 от 1