Здравейте. Молба за помощ.БМВ 535Д -проблем с монитора
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Anastas Kostadinov
- Потребител
-
Здравейте. Молба за помощ.БМВ 535Д -проблем с монитора
Здравейте. Молба за помощ.БМВ 535Д -проблем с монитора. От няколко дни се губи всичко на монитора и след 4-5 минути се появява наново . Спира всичко - радио , навигация , партроник ! Преди седмици го направи на няколко пъти и се оправя само ! сега го прави непрекъснато ! Като сменях маслото не занулих километрите , и сега ми дава че съм надхвърлил 400 километра ! Дали има нещо общо с това !Ще бъда благодарен някой да отдели време и да даде съвет . Благодаря Ви

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Здравейте. Молба за помощ.БМВ 535Д -проблем с монитора
Като за начало е хубаво да дадеш малко инфо за колата,коя година е? Иначе проблема ти е в ССС модула най-вероятно. Рядко се случва монитора да откаже ,но пък музиката продължава ако е от него.
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Напиши "CCC модул" в търсачката, има много писано за проблема и неговото решение.
- Anastas Kostadinov
- Потребител
-
Atsalov написа:Като за начало е хубаво да дадеш малко инфо за колата,коя година е? Иначе проблема ти е в ССС модула най-вероятно. Рядко се случва монитора да откаже ,но пък музиката продължава ако е от него.
Благодаря за отговора. Влезнах в сервис и закачиха колата за компютър на БОШ . Провериха всички подробно. Казаха ми че е възможно да е някоя слаба връзка , да оставя колата за 1-2 дни ! Всичко излезе нормално на компютъра , с изключение на една подгряваща свещ . Колата е 535Д - 2007
- Anastas Kostadinov
- Потребител
-
Anastas Kostadinov написа:Atsalov написа:Като за начало е хубаво да дадеш малко инфо за колата,коя година е? Иначе проблема ти е в ССС модула най-вероятно. Рядко се случва монитора да откаже ,но пък музиката продължава ако е от него.
Благодаря за отговора. Влезнах в сервис и закачиха колата за компютър на БОШ . Провериха всички подробно. Казаха ми че е възможно да е някоя слаба връзка , да оставя колата за 1-2 дни ! Всичко излезе нормално на компютъра , с изключение на една подгряваща свещ . Колата е 535Д - 2007
Проблема е решен . Нов модул от БМВ и няколко часа настройки в сервис. 1.200 паунда всичко - 650 е модула с 2 години гаранция от БМВ , и другото е прейнсталирането . Имаше проблем че бас касите не работеха като взимах колата и се наложи пак да си поиграят с компютъра . Сега е ОК. Добре е да несе кара дълго време с повреден CCC модул защото системата е нарушена и ДВД-то и САТ НАВ постоянно се включват и изключват и се мучат , загряват и може да блокират при дълго каране с повреден модул , и така да се наложи и тяхната подмяна. Благодаря за съветите от всички които ми отговориха
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Тези всички неща които изреди се намират в ССС модула. Единствения проблем е дискомфорта че нямаш музика и настройките на климатроника които пак са там.
6 мнения
• Страница 1 от 1