Осветление във вратите и купето...
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Осветление във вратите и купето...
Извинявам се колеги за може би глупавия въпрос,но не открих информация.Интересуваме как да разбера дали конкретен автомобил има осветлението което се монтира във вратите(осветява дръжките за отваряне и джобовете).Отделно отзад осветява краката на пътниците и мисля,че отвън в страничните огледала също има. Искам да закупя Е60 от Германия,но брат ми вече гледа две и каза,че нямат такова осветление,а тук един авер има Е60 520D и има тази глезотия.Благодаря предварително на хората,който помогнат.
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
Re: Осветление във вратите и купето...
Гледаш да има следната характеристика: S563A Lichtpaket .
Извинявам се за въпроса,но къде трябва да погледна за това обозначение?В талона или някъде по автомобила?
Последните 7 символа от VIN-а на колата ги въвеждаш тук: http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html и търсиш дали екстрата, която ти е споменал колегата по-горе я има.
Според мен обаче при търсенето на такъв автомобил трабва да съобразиш много по важни неща по състоянието на колата, отколкото дали тази екстра я има или няма.
Според мен обаче при търсенето на такъв автомобил трабва да съобразиш много по важни неща по състоянието на колата, отколкото дали тази екстра я има или няма.
4 мнения
• Страница 1 от 1