Тропане на предница
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- lion m5
- Потребител
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m5
Тропане на предница
Здравейте, колеги помагаите, че съм го закъсал здравата, цялата ходова част смених като се започне от биалетки носачи горни и долни. амортесоьри, пружини, рейка, дискове , наклатки, тампони стабилизираща щанга, накраиници - вътрешни външни . Няма оправяне смених 3- ма майстори, ходих и в БМВ-Бовакар колата тропа все едно ще се откачи нещо всеки момент. Моля помагаите ! Колата е 525 d 2005 год. Ако това е от значениеи 

- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
Re: Тропане на предница
аз залагам на рейка 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Пише,че я е сменил.
Запиши да го чуем това тропане и опиши след какви твой действия тропа (въртене на волан, качване-слизане от бордюр и т.н.).
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Не прочетох да си сменил тампони на амортисьорите...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Здравей,
имах подобен проблем преди време. Ходих в няколко сервиза + Дару и всички викат, че ми е перфектно окачването, а аз чувам как нещо прищраква яко като мина през неравност. Видяхме, че рейката е омаслена и викам това е проблема... Рециклираха я, но тропането си остана. Ядосах се и почнах да разглабям и накрая видях, че на щангата която е над двигателя двата болта, които са под прозореца са се отхлабили и от луфта са разяли резбата и нямат затягане. Явно като минавам през дупка и щангата се усуква и болта прещраква в разбитото легло.
Направих нови отвори и захванах щангата.. сега няма никакво тропане.
Ако не могат да ти намерят проблем по окачването си заслужава да провериш и този вариант.
имах подобен проблем преди време. Ходих в няколко сервиза + Дару и всички викат, че ми е перфектно окачването, а аз чувам как нещо прищраква яко като мина през неравност. Видяхме, че рейката е омаслена и викам това е проблема... Рециклираха я, но тропането си остана. Ядосах се и почнах да разглабям и накрая видях, че на щангата която е над двигателя двата болта, които са под прозореца са се отхлабили и от луфта са разяли резбата и нямат затягане. Явно като минавам през дупка и щангата се усуква и болта прещраква в разбитото легло.
Направих нови отвори и захванах щангата.. сега няма никакво тропане.
Ако не могат да ти намерят проблем по окачването си заслужава да провериш и този вариант.
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Варианта, за които говориш колега със стабилизиращата щанга, има различни симптоми. Поне при мен и при всички, с които съм обсъждал проблема тропането е все едно вътре в таблото нещо щрака и е супер дразнещо.
Да, тропането се чува централно. Колегата не е описал откъде го чува и затова го споделих, защото и при мен тропаше много и всеедно нещо ще изпадне от някъде.
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

- lion m5
- Потребител
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m5
Оказа се че новите носачи са се разбили отново само за един месец, не е за вярване но е факт какв боклуци продават, майстора ги смени за негова сметка и сега е ок. Колко ще искарат един господ знае, колеги никога не си копуваите части на фирмата муг, благодаря за съветите.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
lion m5 написа:Оказа се че новите носачи са се разбили отново само за един месец, не е за вярване но е факт какв боклуци продават, майстора ги смени за негова сметка и сега е ок. Колко ще искарат един господ знае, колеги никога не си копуваите части на фирмата муг, благодаря за съветите.
Какви носачи ти беше сложил,марка?
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
toncho83 написа:lion m5 написа:Оказа се че новите носачи са се разбили отново само за един месец, не е за вярване но е факт какв боклуци продават, майстора ги смени за негова сметка и сега е ок. Колко ще искарат един господ знае, колеги никога не си копуваите части на фирмата муг, благодаря за съветите.
Какви носачи ти беше сложил,марка?
Той е написал, предполагам че става въпрос за части "MOOG".
lion m5 написа:Оказа се че новите носачи са се разбили отново само за един месец, не е за вярване но е факт какв боклуци продават, майстора ги смени за негова сметка и сега е ок. Колко ще искарат един господ знае, колеги никога не си копуваите части на фирмата муг, благодаря за съветите.
100% са ти сложили рециклирани или втора ръка, и като са се разтропали за 1 месец и не е минал номера, вече са ги сменили, за да не става подозрително...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Хахаха,
Ако са рециклирани няма да има проблем. А и за тях дават 6 месеца гаранция. По-скоро са нови, ама ментета.
Ако са рециклирани няма да има проблем. А и за тях дават 6 месеца гаранция. По-скоро са нови, ама ментета.

13 мнения
• Страница 1 от 1