Нов собственик на е60..Малко от проблемите :)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Нов собственик на е60..Малко от проблемите :)
След кратко прекъсване и след неуспешен опит преди година и малко да регистрирам новозакупената е90ка, която се оказа леко крадена, реших, че ми е време да вдигна малко стандарта и да си взема 5-ца
/3ката още си я чакам и се надявам:)/ Дотук всичко добре....един приятел ми я изпрати от Италия...Днес както се сещате тръпнех на каналите на КАТ, т.като имам лоши спомени от предния път
Всичко слава Богу мина благополучно...Количката е екстра, върви доста добре, на ходова част и двигател е бижу...Има няколко неща, които ме притесняват и за които попрочетох, но т.като не ми се изясниха, ще помоля за известна доза помощ 
Като за начало...има 1 ключ /ромбовидния/и дистанционното му не работи. Централното бачка...забелязват се леки интервенции в областта на шофьорската врата...но си работи
Естествено реших, че е батерията, която беше веднагически изкормена и заменена с нова...но уви. Опитах се да обуча ключа...ефекта е никакъв...не трепва. Отключвам с него /това не ме притеснява/, но като отворя вратата и алармата писва /което ме вбесява/...а хората ме гледат странно как бързо се намъквам в колата, за да дам на контакт и да спре
Доста криминално изглежда
Някакви идеи как да оправя ключа или на какво друго да обърна внимание? Или поне да спра алармата да не свири при всяко влизане в колата...
Второто нещо, което ми направи проблем е иДриве-а...Всеки път щом пъхна ключа си сменя езика на Италиански...Как се оправя това чудо..../в краен случай ще науча Италиански...колко му е
/
И последно....освен, че с копчето на ключа, което се подразбира, багажника не се отваря от електрическата хватка над номера...а само с ключа...Прегледах кабеляка, който е около акумулатора...всичко изглежда привидно наред....
**забравих още едно....като запаля и ми излиза някаква грешка за Side window anti-stuck f-n мисля че такова беше...това...има ли как да го скрия....и то дразни доста...
Като цяло основния ми въпрос е има ли връзка, между повечето от тези проблеми....и евентуално ако не наведнъж то поетапно как да ги поразреша
Мерси предварително 

Като за начало...има 1 ключ /ромбовидния/и дистанционното му не работи. Централното бачка...забелязват се леки интервенции в областта на шофьорската врата...но си работи

Второто нещо, което ми направи проблем е иДриве-а...Всеки път щом пъхна ключа си сменя езика на Италиански...Как се оправя това чудо..../в краен случай ще науча Италиански...колко му е

И последно....освен, че с копчето на ключа, което се подразбира, багажника не се отваря от електрическата хватка над номера...а само с ключа...Прегледах кабеляка, който е около акумулатора...всичко изглежда привидно наред....
**забравих още едно....като запаля и ми излиза някаква грешка за Side window anti-stuck f-n мисля че такова беше...това...има ли как да го скрия....и то дразни доста...
Като цяло основния ми въпрос е има ли връзка, между повечето от тези проблеми....и евентуално ако не наведнъж то поетапно как да ги поразреша

Re: Нов собственик на е60..Малко от проблемите :)
Като за начало си оправи грешката на прозореца, става за 1 минута ако всичко ти е ОК по самият прозорец и по софта viewtopic.php?f=116&t=253151&p=3774191&hilit=anti+trap#p3774191
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Нов собственик на е60..Малко от проблемите :)
Това с ключа се оправя като изтриеш паметта на favourite keys от iDrive менюто.
3 мнения
• Страница 1 от 1